• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2019

10:46

(VIDEO) NJENA GUZA JE UKRALA SLAVU FUDBALERIMA! Rus sa devojkom skovao strašan plan i NASAMARIO UEFA!

Fudbal

(VIDEO) NJENA GUZA JE UKRALA SLAVU FUDBALERIMA! Rus sa devojkom skovao strašan plan i NASAMARIO UEFA!

Podeli vest

Ruski jutjuber Vitalij Zdorovecki smislio je srašan plan sa devojkom Kinsi Volanski koja je ukrala slavu fudbalerima Liverpula i Totenhema u finalu Lige šampiona (2:0)

Vitalij je na crnoj listi UEFA i FIFA jer je prekinuo meč na  Svetskom prvenstvu, pa mu nije dozvoljen ulazak na stadione. Međutim, to nije bio problem za njega, pa je napravio neverovatan marketinški porez.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#kinsey_sue • #kinseysue • #kinsey • #kinseysuee • #kinseysuechampions • #kinsey #كسي_حار

A post shared by kinsey_sue (@wolanski___kinsey) on Jun 1, 2019 at 7:43pm PDT

 


Poslužio se malo prevarom, ali i iskoristio plavokosu devojku. Prvo je sa devojkom objavljivao fotografije i snimke sa Balija, lažirajući da je tamo nekoliko sati pre meča, a zapravo je bio u Madridu. 

 

(FOTO) SVI SU GLEDALI U NJU! Ova seksi Ruskinja je prekinula finale LŠ!

Foto: Reuters

Kinsi Volanski

Vitalij je Instagramu pokazao kako se prerušio, dodao bradu i kačket, pa je ipak bio na tribinama i gledao performans svoje devojke.

Ona je polugola uletela na teren, guza i grudi sevale su na sve strane, fudbaleri su bili u čudi, dok su je redari jurili po terenu. Cilj je bio da izreklamira porno sajt i u tome je uspela. 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Why you mad tho? ?‍♂️

A post shared by Vitaly (@vitalyzdtv) on May 25, 2019 at 12:38pm PDT

 

 

 

A haos na terenu je sa tribina gledao  Vitalij.  Doduše, sada će morati da smisli kako devojku da izbavi iz zatvora i to će ga sigurno koštati, ali 1.300.000 pratilaca na Instagramu potvrda je da će novac brzo vratiti.

 

Foto: instagram

Vitalij Zdorovecki

 

Foto: instagram

Vitalij Zdorovecki

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija