• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2019

10:59

NEMA PREDAJE, SVE JE U VERI, TRUDU...Poketino ponosan na igrače Totenhema!

Fudbal

NEMA PREDAJE, SVE JE U VERI, TRUDU...Poketino ponosan na igrače Totenhema!

Podeli vest

Mauriso Poketino menadžer Totenhema bio je ponosan na igrače posle poraza u finalu Lige šampiona od Liverpula 2:0

- Osećam se jako ponosno zbog igrača i zbog napora koji su uložili, zbog načina na koji su se borili. Nismo imali sreće, primili smo prvi gol iz penala. Borili smo se i igrali dobro u drugom poluvremenu. Zato sam ponosan, nesrećan zbog poraza, ali ponosan. Teško je kada kreneš od 0:1, morali smo da menjamo plan, ali mislim da su i naši navijači ponosni, da uprkos neuspehu možemo da budemo optimisti - kazao je Poketino.

(VIDEO) KLOPOVOM PROKLETSTVU DOŠAO KRAJ! Totenhemovo stradanje za 23 sekunde, Liverpul vlada Evropom posle 14 godina!

Arggentinac je detaljnije pričao o penalu za "crvene" u 23. sekundi finala.

- Taj detalj je bio posledica situacije za koju ne možete da se priremite. Niko ne očekuje da će gubiti 1:0 posle samo minuta igre. Mentalno, bilo nam je jako teško, ali i to je deo sazrevanja i sakupljanja iskustva, isto kao što je bio slučaj sa Liverpulom prošle sezone u kojoj je izgubio finale u Kijevu. Mi smo sada taj tim.

(VIDEO/FOTO) AGONIJA, SUZE, TUGA....Fudbaleri Totenhema neutešni posle poraza

Poraz boli, ali Poketino nije klonuo duhom.  

- Zadovoljan sam što vodim ovakvu grupu fudbalera. Česitike Liverpulu, standardi su porasli, naša igra danas nije bila dovoljna za nešto više. Šteta. Ali želimo opet da igramo ovo finale, ovo je najbolja utakmica uz finale Svetskog prvenstva. Nema predaje. Sve je u trudu, veri i građenju novog zvezdanog puta kao što je bio ovaj. I nadam se da ćemo uskoro ponoviti to - zaključio je Maurisio Poketino.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija