• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.06.2019

12:56

POTPUNO ISKRENO! Rajković: Voleo bih da se Milivojević i Nastasić vrate!

Fudbal

POTPUNO ISKRENO! Rajković: Voleo bih da se Milivojević i Nastasić vrate!

Podeli vest

Golman Predrag Rajković izjavio je da bi voleo da se u fudbalsku reprezentaciju Srbije vrate Luka Milivojević i Matija Nastasić jer bi, kako je naglasio, puno pomogli u borbi za plasman na EURO 2020

Milivojević i Nastasić nisu među "orlovima" zbog nesuglasica sa selektorom Mladenom Krstajićem, a Rajković bi voleo da se cela situacija reši.

- Ne znam šta se tu dešava i šta se sve dešavalo... Voleo bih da se vrate, svaki igrač nam znači i dosta bi nam pomogli u kvalifikacijama - rekao je Rajković.

Prema njegovim rečima i remi u Lavovu protiv Ukrajine bio bi dobar rezultat.


- Idemo na pobedu, ali bi remi u Ukrajini dosta značio, svakako uz trijumf nad Litvanijom kod kuće. Prvo gledamo Ukrajinu, hoćemo pobedu i sa njom bismo završili dobar deo kvalifikacija. Tada bismo na pravi način prebrodili dva najteža gostovanja u grup.

ZA SRBIJU ĆE STISNUTI ZUBE! Mitrović: Iscrpljeni smo, ali za reprezentaciju uvek spremni!


Mladi čuvar mreže, najbolji u izraelskom prvenstvu, smatra da je došlo vreme da ode iz Makabi Tel Aviva u jednu od pet najjačih liga sveta.

- Lepo mi je u Makabiju, ali mislim da je pravo vreme da napravim iskorak u karijeri i odem u jaču ligu. Ipak, i ako se ne desi transfer neću da žalim, idu kvalifikacije za LŠ i borićemo se za titulu. Srecan sam u Izraelu u svakom slučaju i ne mogu nista loše da kažem - navodi Rajković, kojem nije bitno da li bi eventualni transfer bio u Englesku, Španiju, Italiju, Nemačku ili Francusku.

Srbija 7. juna gostuje u Lavovu Ukrajini, a tri dana kasnije čeka Litvaniju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija