• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2019

14:27

MASIMOVIĆ OPREZAN: Ukrajina je ključna, pobedom ćemo napraviti veliki korak ka EP

Fudbal

MASIMOVIĆ OPREZAN: Ukrajina je ključna, pobedom ćemo napraviti veliki korak ka EP

Podeli vest

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović kaže da je gostovanje u Ukrajini jedna od najvažnijih utakmica u kvalifikacijama i da bi trijumf nad direktnim rivalom u Lavovu bio ogroman korak ka plasmanu na prvenstvo Evrope

- Predstojeća utakmica je jedna od ključnih, iako je početak i ima mnogo da se igra. Ako osvojimo tri boda, što verujem da hoćemo, napravićemo veliki korak ka Evropskom prvenstvu - rekao je Maksimović Tanjugu.

Vezista Hetafea veruje da "orlovi" mogu da nastave sa dobrim partijama od početka novog ciklusa.

- Od Lige nacija smo podigli nivo igara, posebno u Nemačkoj gde smo odigrali nerešeno u meču koji je za nas bio kao kvalifikacioni. Sada smo maksimalno koncentrisani na Ukrajinu, idemo polako i daćemo sve da pobedimo.

Maksimović priznaje da je mnogo rasterećeniji što ostaje u Hetafeu i naredne sezone, u kome je dobio pravu šansu, za razliku od Valensije.

- Valensija je imala pravo preče kupovine ovog leta i Hetafe je otkupio tu opciju. Jako sam srecan što ću biti u istoj ekipi -  ne krije zadovoljstvo epilogom Zlatni orlić sa Novog Zelanda.

ZA SRBIJU ĆE STISNUTI ZUBE! Mitrović: Iscrpljeni smo, ali za reprezentaciju uvek spremni!

Maksimović ističe da ostaje žal što Hetafe, najjprijatnije iznenađenje španske Primere, nije uspeo da izbori mesto u Ligi šampiona, iako je dugo držao četvrtu poziciju.

- Svakako da smo zadovoljni, imali smo sjajnu i istorijsku sezonu. Ostaje žal za Ligom šampiona, imali smo sve u svojim rukama, a kljucan meč bio je protiv Sosijeda u gostima gde smo izgubili, pa smo morali da se" vadimo" protiv Barselone, što je teško. Bez obzira, napravili smo veliki rezultat i želim da ga ponovimo - zaključio je on.

Reprezentacija Srbije 7. juna gostuje u Lavovu protiv Ukrajine, a tri dana kasnije čeka Litvaniju u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17