• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje novosti

02.06.2019

23:05

ENGLEZI IGRALI FINALA - GDE IH VIDITE? Antić se obrušio na "ostrvljane", a imao je zamerke na Poketina i Klopa!

Fudbal

ENGLEZI IGRALI FINALA - GDE IH VIDITE? Antić se obrušio na "ostrvljane", a imao je zamerke na Poketina i Klopa!

Podeli vest

Proslavljeni srpski trener i nekadašnji selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je da nije zadovoljan načinom na koji su menadžeri Liverpula i Totenhema, Jirgen Klop i Maurisio Poketino, pripremili pojedine segmente igre u finalu Lige šampiona

Liverpul je novi prvak Evrope posle pobede od 2:0 protiv Totenhema na stadionu "Manda Metropolitano" u Madridu, ali opšti je utisak da je duel na stadionu Atletika bio jedan od najdosadnijih u istoriji nadmetanja za "ušati trofej".

- Od napadačke ekipe kao što je Liverpul očekivao sam više agresije. I da se vratim na onaj rani penal. Nije bio najbolji Salahov šut sa bele tačke. Loris umalo da mu odbrani. Ideja trenera Totenhema Poketina bila je vrlo jasna, jer su trojica ofanzivnih vezista Son, Dele Ali i Eriksen pravili pritisak na poslednju liniju Liverpula. Ipak, u nekim sitnim, ali veoma važnim detaljima sam video da su treneri zanemarili pojedine segmente u pripremi. Kao na primer, kada dvojica najnižih na terenu, Salah i Mane stoje u živom zidu, ili kada korner izvodi igrač koji ne bi trebalo da to radi. Dve greške su Pevce koštale dva gola - rekao je Antić za "Večernje novosti".

Svojevremeno trener tri najveća kluba u Španiji rekao je da se previše precenjeno gleda na činjenicu da je ovosezonsko finale Lige šampiona i Lige Evrope bilo englesko.

Imajte, ipak, na umu da na tim klupama ne sedi ni jedan Englez, da je Čelsi počeo finale bez ijednog Engleza, a da je najviše novca od TV prava upravo u Engleskoj - rekao je Antić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilanR

pre 4 godine

Da prepustimo G-dinu Antiću i struci ovakve komentare, a ja bih uz jednu konstataciju i pitanje za nas, ljubitelje fudbala : Da ne bi 2 poteza Žirua u ova dva finala, pomisli bi čovek da su ovi sa ostrva izmislili neku novu igru !? Ljudi, šta mislite ? Meni ono ne liči na fudbal !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija