• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2019

11:47

NEJMAR SE POVLAČI SA KOPA AMERIKE! Devojka koja ga optužuje za silovanje sprema NOVI SNIMAK, koji će dotući zvezdu Brazila!

Fudbal

NEJMAR SE POVLAČI SA KOPA AMERIKE! Devojka koja ga optužuje za silovanje sprema NOVI SNIMAK, koji će dotući zvezdu Brazila!

Podeli vest

Veliki problemi drmaju fudbalsku reprezentaciju Brazila budući da je veoma upitno da li će zbog privatnih potresa najbolji igrač "karioka" moći da nastupi na predstojećoj Kopa Americi

Zvezda Pariz Sen Žermena je pre nekoliko dana optužena za silovanje, a kako je novinarima obelodanio potpredsednik brazilske federacije Fransisko Noveleto, devojka koju je fudbaler navodno obeščastio spremila je novo nepijatno iznenđenje za njega.

Kako sam obavešten, postoji još jedan, mnogo opasniji video koji će biti uskoro pušten i koji bi mogao da dotuče Nejmara - rekao je potpredsednik Brazila i svoju sigurnost u neigranje Nejmara je obrazložio kockarskim rečnikom.

NEJMARU PRETI 5 GODINA ZATVORA, ali ne zbog navodnog SILOVANJA!

- Da se kladim, stavio bih čipove na to da Nejmar neće igrati. Selektor Tite ga neće otpisati, ali bi sam igrač mogao da zatraži da bude izuzet - rekao je Novelito.

On je otkrio da je Nejmar u nezgodnom psihičkom stanju i da će ga sigurno i medijski pritisak dotući pogotovo što su sećanja na njegove nastupe na Mundijalu u Rusiji još sveža.

Pritisak medija biće ogroman, on je dugo na meti novinara, posebno posle slabih partija u Rusiji, čini mi se da će se sve sručiti na njega - kazao je Novelito.

Kopa Amerika počinje 14. juna, a domaćih turnira najboljih latinoameričkih selekcija je Brazil.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija