• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Teleks

05.06.2019

20:10

PARTIZANOVCI NA ZLATIBORU! Ilić i Lazović oduševljeni Kupom prijateljstva, a imali su poruku i za "orlove"!

Fudbal

PARTIZANOVCI NA ZLATIBORU! Ilić i Lazović oduševljeni Kupom prijateljstva, a imali su poruku i za "orlove"!

Podeli vest

Nekada zajedno na terenu, a sada ponovo jedan kraj drugog i van njega. Veliko prijateljstvo koje su Saša Ilić i Danko Lazović izgradili igrajući zajedno u Partizanu i reprezentaciji, nastavlja se i sada kada su okončali bogate karijere

lić i Lazović gosti su turnira Kup prijateljstva evropskih klubova koji se ovih dana igra na Zlatiboru i sa uživanjem prate utakmice najboljih ekipa do 18 godina sa prostora bivše Jugoslavije.

KAKVI CAREVI! Jović najbolju čestitku dobio od tima kojem je dao PET KOMADA!

Nisam prvi put gost na Kupu prijateljstva. Sa prijateljima sam došao da ispratim ovaj vrlo zanimljiv turnir i ujedno da se vidim sa trenerima nekih ekipa koje učestvuju sa kojima sam igrao i družio se, a koje dugo nisam video. Iskreno se nadam da će ovaj turnir nastaviti da se održava i u godinama koje dolaze. Ovde zaista ima dosta kvalitetnih mladih igrača, a sa druge strane ovo je odlična prilika za tu decu, ali i nas strarije, da se družimo. Sve u svemu, divno iskustvo za mene – rekao je Ilić, a na njegovu priču nadovezao se Lazović. 

Veliko mi je zadovoljstvo, čast i privilegija što sam na Zlatiboru i što sam u prilici da gledam ove divne momke. Neki od njih će, i u to nemojte uopšte da sumnjate, sigurno postati vrhunski fudbaleri, tako da je za mene ovo pravo uživanje. Ovakvi turniri su sjajna stvar, sve to sam i ja prošao i zato sa zadovoljstvom dolazim na ovakve manifestacije. 

U fokusu su im naravno, poletarci crno-belih:

Poznajem skoro sve momke iz ove selekcije, sa pojedincima sam čak i trenirao. Ima tu zaista telentovane dece i ja se nadam da će se neki od njih već sledeće sezone priključiti prvom timu i da ćemo ih uskoro gledati na stadionu Partizana.

Iako su imali bogate internacionalne karijere i Ilića i Lazovića su uvek posmatrali kroz prizmu Partizana. Lazović ne krije da mu je to najdraže i najvažnije: 

 

 

Verujte mi da je to privilegija, odanost, pripadnost nečemu što voliš, jer Partizan je za sve nas kao porodica – konstatovao je Lazović. 

Na pitanje kakve uspomene ga vežu za prvi susret sa Dankom Lazovićem, Ilić kao iz topa odgovara: 

Ma, nikakve – nasmejao se Ilić, pogledao u pravcu Lazovića i potom dodao: 

Šalim se, naravno. Danko i ja se poznajemo dosta dugo. Ja sam ga zaista lepo prihvatio kao šest godina stariji saigrač. U to vreme bio sam standardni prvotimac Partitzana, a on je došao kao jedan od najmlađih. Od tada traje naše prijateljstvo i trajaće do kraja života – ističe Ilić. 

SALE, OSTANI U PARTIZANU! Bivši reprezentativac Srbije moli Ilića da ne ide iz Humske!

Uspomene sa Sašom su brojne, zaista ih ima mnogo – kaže Lazović i dodaje: – Šta reći o Saši Iliću, on je fudbalski genije, sjajan čovek. Nažalost više ga nećemo gledati na terenu, ali se nadam da će ostati u fudbalu i u Partizanu, jer Partizan bez njega nije Partizan. 

Reprezentaciji Srbije predstoje dueli sa Ukrajinom i Litvanijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Obojica su optimisti: 

To su izuzetno bitne utakmice za naš nacionalni tim, ali ja imam veliko poverenje u našu reprezentaciju. Imamo velike šanse da napravimo dobar rezultat, svim srcem smo uz njih – rekao je Ilić. 

Sličnog mišljenja je i Lazović: 

Krucijalna dva meča. Mislim da se nalazimo u odličnom momentu, svi naši reprezentativci igraju standardno u svojim klubovima i u dobroj su formi. Ponavljam, utakmice sa Ukrajinom i Litvanijom su veoma važne, jer ako osvojimo šest bodova praktično smo osigurali plasman na Evropsko prvenstvo. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija