• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

05.06.2019

21:31

NIŠLIJE SE SPREMAJU ZA EVROPU! Tončev najavio velike promene u Radničkom!

Fudbal

NIŠLIJE SE SPREMAJU ZA EVROPU! Tončev najavio velike promene u Radničkom!

Podeli vest

udbaleri Radničkog iz Niša će evropske utakmice u julu igrati na novoj podlozi pošto je počela rekonstrukcija terena na stadionu Čair, saopštio je taj klub

Kako se navodi, radove će realizovati "najbolja i najpoznatija ekipa stručnjaka iz kompanije u Grčkoj", koja brine o terenima Olimpijakosa, AEK-a i Panatinaikosa u Atini, PAOK-a u Solunu, ali i mnogih najpoznatijih klubova u Italiji, Španiji, Holandiji i drugih širom Evrope.

PARTIZANOVCI NA ZLATIBORU! Ilić i Lazović oduševljeni Kupom prijateljstva, a imali su poruku i za "orlove"!

- Posao je veoma ozbiljan i rezultat će biti vrhunski. Obezbedili smo oko 55 miliona dinara za ovaj projekat i očekujem da će konačno negativna kampanja, koja se vodila i još se vodi protiv Radničkog zbog lošeg terena, prestati - rekao je prvi čovek Radničkog Ivica Tončev.


- Sve one koji su na sav glas govorili da se u Nišu fudbal igra na poljani ili po džombama i blatu, ubuduće ćemo ugostiti na najboljem terenu i nećemo dozvoliti nikome nijednog trenutka da se žali na uslove odigravanja utakmica - dodao je predsednik Nišlija.

Taj projekat trebalo bi da bude realizovan u narednih 35 do 40 dana, u zavisnosti od vremenskih uslova. 

Prvih pet dana radiće se na uklanjanju stare travnate površine, a nakon toga će se zemljište ravnati laserskom metodom. 

Potom sledi postavljanje novog sistema za zalivanje ispod cele površine terena, pa popravljanje sistema drenaže, a na kraju ovog procesa ide postavljanje završnog sloja drenaže i sloja za ukorenjavanje trave.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija