• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2019

10:14

MIJATOVIĆ OPLEO PO REALU ZBOG JOVIĆA! Evo šta je rekao o dolasku Srbina u "kraljevski klub"!

Fudbal

MIJATOVIĆ OPLEO PO REALU ZBOG JOVIĆA! Evo šta je rekao o dolasku Srbina u "kraljevski klub"!

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, bivši fudbaler i funkcioner Real Madrida Predrag Mijatović govorio o transferu Luke Jovića u "kraljevski klub"

Jović je za 60 miliona evra iz Frankfurta prešao u redove "kraljevskog" kluba. Mijatović nije baš oduševljen poslom koji su uradili Madriđana.

ZAUVEK ĆETE IMATI POSEBNO MESTO U MOM SRCU! Jović se oprostio od Ajntrahta!

- Potpisujemo ugovore sa rezervistima, nisam ubeđen da Zinedin Zidan poznaje dobro Luku Jovića. Imaće mnogo posla da uradi ovog leta - kazao je Mijatović.

JOVIĆ NAJSKUPLJI IGRAČ BALKANA! Mladi srpski fudbaler prelaskom u Real postao rekorder!

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije ipak poručuje da ne treba otpisivati Jovića, iako je mlad.

- Ja Jovića poznajem vrlo dobro, ne treba ignorisati njegovih 20 golova ove sezone. On je mlad napadač i treba mu dati vremena za adaptaciju. Može biti koristan - rekao je Predrag Mijatović za "El Larguero".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 godine

TI BRE NISI KADAR NI GOL IZ PENALA DA DAŠ A SUDIŠ O JEDNOM MLADOM BISERU PRED KOJIM JE VELIKA BUDUĆNOST.

Amater

pre 4 godine

KO CE PROTIV SRBINA NEGO MILOGORAC,PA ON NI SAMOG SEBE NEVOLI....A O POSTENJU DA NEPRICAM.

Govedo obicno

pre 4 godine

Crnogorsko,pa jos crnobelo,pa ljubomoran si sto mlad momak uspeo,i nadmasice sve.A sto u reprezentaciju pustaju onog balavo smrkavo kljuse Mitrovica,e to neko se pita drugi.Jovic je elegaantan poput Van Bastena.

Zavidan je sto je Srbin u Real

pre 4 godine

Krivo jer je Srbin u Realu. Kad mu treba nesto eto ga u Srbiji a ovamo glasa za Mila i mrzi Srbe.On je naglavacke izbacen iz Reala a sad kad vidi da je Luka sa 21. god kupljen i za koje pare jos Srbin on povraca od muke. Sta reci o coveku koje je i svoje bolesno dete napustio. Za njega je Suker sigurno bolji od Luke. Kao ne zna Zidan ko je Luka ne nego ti i Bozovic dve milogorske mrcine znate. Idemo Luka Srbija je uz tebe.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija