• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2019

20:05

SVAKA IM ČAST, TAKO BI TREBALO DA POSTUPI SVAKI PRAVI SRBIN! Legenda Zvezde se oglasila nakon frke u Crnoj Gori!

Fudbal

SVAKA IM ČAST, TAKO BI TREBALO DA POSTUPI SVAKI PRAVI SRBIN! Legenda Zvezde se oglasila nakon frke u Crnoj Gori!

Podeli vest

Nakon što se oglasio Mirko Ivanić, fudbaler Crvene zvezde, posle odluke da ne igra protiv tzv. Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo njegovu odluku podržao je i Dule Savić legendarni igrač crveno-belih

Nakon što su crnogorski mediji preneli da su selektor Ljubiša Tumbaković te fudbaleri Crvene zvezde Mirko Ivanić i Filip Stojković rešili da ne igraju protiv reprezentacije tzv. Kosova stigla je reakcije nekadašnjeg asa Crvene zvezde.

NEĆU IGRATI PROTIV TZV. KOSOVA, PA MAKAR NIKAD VIŠE NE OBUKAO DRES REPREZENTACIJE! Vezista Zvezde jasno stavio do znanja šta misli o nepostojećoj državi!

Dule Savić je podržao odluku Srba da ne izađu na teren, zbog čega bi mogli da budu izbačeni iz reprezentacije.

Pozdravljam njihovu odluku, svaka im čast na tome. Postupili su ispravno, onako kako bi trebalo svaki Srbin da je na njihovom mestu - rekao je za "Telegraf" legendarni igrač Zvezde Dušan Savić, reagujući na vesti iz tabora fudbalske reprezentacije Crne Gore.

Savić kaže da ni Tumbaković, kao ni Stojković i Ivanić, ne bi trebalo da budu previše uzmenireni zbog činjenice da su stavili tačku na reprezentativni status.

USIJANJE! Tumbi nudili da posle takozvanog Kosova ostane selektor, on rekao "NE"?

- Pa ne igraju za Brazil, ne bi to trebalo da im predstavlja problem... Trebalo bi mnogo više da ih interesuje zemlja u kojoj igraju za svoje klubove - nastavio je nekadašnji igrač Crvene zvezde.

Upitan je i šta misli o Adamu Marušiću, Vukanu Savićeviću i Marku Simiću.

- Ne bih njih da komentarišem, interesuju me samo igrači Zvezde i njihov stav u ovom slučaju - zaključio je Savić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija