• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

07.06.2019

23:30

ŠAMAR ZA NAUK! Selektor Krstajić preuzeo odgovornost za poraz u Lavovu!

Fudbal

ŠAMAR ZA NAUK! Selektor Krstajić preuzeo odgovornost za poraz u Lavovu!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da preuzima odgovornost za poraz od Ukrajine i da je to bio "šamar koji je za nauk"

Naša selekcija doživela je najveći poraz od osamostaljena ovog petka u Lavovu.

(VIDEO) "SRBIJO, RUSKA KU*VO"! Vreo doček za Srbe u Lavovu, hrvatska šahovnica se vijorila tokom intoniranja naše himne!

- Želim da čestitam Ukrajini na zasluženoj pobedi. Mogu da kažem da sam nezadovoljan. Jednostavno, sam početak utakmice je bio rastrzan sa obe strane. Prvih dvadesetak minuta smo imali iole igru u fazi napada i odbrane, ali taj gol prvi pa drugi ubrzo su nas poremetili da bismo na poluvremenu pokušali u drugom sistemu. Međutim, jednostavno nije danas funkcionisalo i žao mi je što smo u ovoj situaciji, ali život ide dalje. Moramo u što kraćem roku da psihološki spremimo igrače za ponedeljak kada nas čeka neugodna Litvanija, nažalost bez publike u Beogradu - rekao je Krstajić i dodao:


- Želja igrača je bila, ali u ovom momentu smo naišli na boljeg. Svu odgovornost preuzimam što se itče rezultata i taktike. Igračima je najbitniji mir i da se psihološki što bolje spremimo jer moramo da pobedimo u ponedeljak - nastavio je selektor.

Da li je ovaj poraz pao teže nego onaj od Švajcarske na Svetskom prvenstvu prošle godine?

- Teško je porediti.  Taktički, ali i što se tiče trčanja, Ukrajina nas je nadvisila. Preuzimam odgovornost, moramo koliko god da je teško, da spremimo igrače za sledeću utakmicu. Nije lako, ali šta je tu je, moramo da idemo dalje. Ovo nam je šamar za nauk - kaže Krstajić.

UKRAJINSKO-HRVATSKI MARŠ PRED MEČ SA SRBIJOM! Huligani krenuli na meč protiv "orlova" prozivajući Rusiju i Putina!

Ukrajinci su se najviše pribojavali Jovića, ali gde je Andrej Ševčenko našao manu našoj selekciji i iskoristio je?

- Kompletna ekipa je podbacila. Dva gola u kratkom periodu su odlučila utakmicu - zaključio je selektor.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
čika Šapke

pre 4 godine

Kokeza je garantovao za Krstajića kod smene Muslina. Vreme je da pod ruku obojica odete iz FSS kako bi kompetentni ljudi vodili Savez i koji neće rasturiti ovu generaciju mladih fudbalera naše države!

jovkovz

pre 4 godine

Tako je to kad reprezentaciju vodi neko ko nije imao ni dana trenerskog staza......

J g

pre 4 godine

Dokle te glupe fraze "... ja preuzimam odgovornost..."? Pa sta ako preuzimas odgovornost? Nista, bar do sada. Kada preuzmes odgovornost i krivicu, onda se izvinis, komplet celoj Srbiji i odes u p**** m*******, da te vise ne vidimo. To je dzentlmenski potez, a ne glupe i suplje fraze. J g.

AS

pre 4 godine

TI NEMAŠ VEZE SA FUDBALOM ČOVEČE. IDI ŠTO PRE.

Dejan

pre 4 godine

Los si selektor da imas i malo obraza dao bih otkaz ...sramota

Penzionerj

pre 4 godine

Da si odgovoran a nisi, zasto ne podneses ostavku. Ti ne zasluzujes tu znacajnu funkciju. Ko tu zaradjuje?

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija