• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2019

15:04

DRAMA U FSS! Posle brukanja Srbije u Ukrajini zaseda Odbor za hitna pitanja

Fudbal

DRAMA U FSS! Posle brukanja Srbije u Ukrajini zaseda Odbor za hitna pitanja

Podeli vest

Posle bruke i sramote Ukrajini, koja je deklasirala našu fudbalsku reprezentaciju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo (5:0) ove subote za 15 časova je zakazana sednica Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije

Kako prenosi Blic nije poznato šta će tačno biti tema te sednice. Međutim, pošto će još dugo da nam bride obrazi nakon šamarčine jasno je da ime veze s tim kako je selektor Mladen Krstajić vodio "orlove" u Lavovu.

Inače, krah od 5:0 je najteži fudbalski poraz Srbije od osamostaljenja 2006. godine. Sledeću utakmicu naša reprezentacija igra u ponedeljak od 20.45 protiv Litvanije.

OVO NAS JE SVE ZABOLELO! Jedna Tadićeva rečenica otkrila je najveći problem Srbije!

NEMA ALIBIJA, MORAMO DA SE POGLEDAMO U OGLEDALO! Ljajić jasan posle ubedljivog poraza Srbije!

Igraće se pred praznim tribinama usled kazne zbog ponašanja publike na prošlogodišnjem meču Lige nacija sa Crnom Gorom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
master

pre 4 godine

Trebali ste zasedati pre utakmice i skloniti Krstaica, taj covek nije dorastao da vodi nacionalni tim.

bubasvaba

pre 4 godine

U celom FSS sve moj do mjega razumu se u fudbal ko mara u krivo koleno !!!!! zbog vas budala najbolji nece da igraju sto ih i ja podrzavam . Dokle bre da nepismeni i nesposobni vode FSS i postavljaju trenere po sistemu KO DA VISE TAJ CE BITI TRENER . Dokle bre bitange da uzimaju pare i zastto a ovi sto trce i od njih zavisi NEMA NISTA pa kad nema nista nek trce oni koji uzimaju pare za prodaju magle DDOOKKLLEEEEEEE BRE??????

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija