• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2019

16:36

MA KAKVI JUVE I INTER - BOLONJA JE TA! Mihajlović stavio tačku na spekulacije i potpisao do 2022. godine!

Fudbal

MA KAKVI JUVE I INTER - BOLONJA JE TA! Mihajlović stavio tačku na spekulacije i potpisao do 2022. godine!

Podeli vest

Naš trener Siniša Mihajlović stavio je tačku na spekulacije o preuzimanju nekoga od italijanskih velikana tokom ovog leta. Srbin je ove subote potpisao trogodišnji ugovor sa dosadašnjim klubom Bolonjom

Počele su razne priče oko Mihine budućnosti u Italiji. Osigurao je opstanak i vratio na pravi put ekipu Bolonje što je za mnoge bio znak da će već ovog leta preuzeti nekog velikana. Juventus je ostao bez trenera, isto se desilo Interu i Romi, ali...

NAPLATIO USPEH! Tako je moralo biti - Mihi od Bolonje DŽAK PARA!

Srbin je ostao veran svom klubu sa kojim je doživeo pravo "vaskrsenje" i ostao u najjačem rangu italinskog fudbala. Potvrda je stigla u vidu potpisanog ugovora do 2022. godine po kom će zarađivati 2.000.000 po sezoni.

- Zadovoljan sam. Želeo sam da ostanem u Bolonji, jer je klub ambiciozan, a tokom poslednjih nekoliko meseci izgradili smo fantastičnu grupu igrača, a uz to osećali svestranu podršku sa tribina. Sa predsednikom i direktorom imam savršenu saradnju. Udarili smo temelj za postizanje još boljih rezultata - rekao je Mihajlović posle potpisa.

Ni predsednik Bolonje nije krio oduševljenje što je zadržao čoveka koji je njegov klub vratio u život posle samo nekoliko meseci.

- Mihajlovićev potpis predstavlja važan trenutak za naš klub. Dogovor sa Sinišom je osnova našeg ambicioznog projekta. Želimo da rastemo, a smatramo da je najbolje da nas u tom procesu vodi čovek poput Mihe. Sad sledi rekonstrucija ekipe kako bismo surećili navijače - rekao je predsednik Bolonje Džoj Sauputo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija