• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2019

19:56

(VIDEO) BOSANCI NEMAJU LEKA ZA PUKIJA! Finska rutinski sa Robijevom četom, "devetka" Rusije!

Fudbal

(VIDEO) BOSANCI NEMAJU LEKA ZA PUKIJA! Finska rutinski sa Robijevom četom, "devetka" Rusije!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je na gostovanju Finskoj u trećem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Junak pobede bio je napadač Noriča Timo Puki za koga gosti nisu našli rešenje. Sa druge strane Rusija je bila prilično raspucana pa je brojala do osam u okršaju sa San Marinom

Selekcija Roberta Prosinečkog nije se proslavila na gostovanju u Finskoj. Domaća reprezentacija vrlo je lako izašla na kraj sa Bosancima i došla do vrlo važne pobede u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo.

(VIDEO) VELŠANI SAMI SEBE POBEDILI! Presmešan autogol pogurao Hrvatsku ka pobedi, Island matirao Albaniju!

Timo Puki, junak Finske uspeo je da dva puta matira rivala i tako im nanese prvi poraz u kvalifikacijama. Odlični napadač pogađao je u 56. i 68. minutu za svoju selekciju.

U istoj grupi, Jermenija je slavila protiv Lihtenštajna sa 3:0. Jermeniji je tako stigla do prva tri boda u kvalifikacijama, dok je Lihtenštajn i dalje bez bodova. 

Fudbaleri Mađarske su u gostima pobedili Azerbejdžan sa 3:1 u utakmici Grupe E. Hrvatska je ranije danas bila bolja od Velsa sa 2:1. Mađarska je prva na tabeli sa šest bodova, koliko ima i Hrvatska, dok je Azerbejdžan poslednji bez bodova. 

Raspucani Rusi priredili su svojim navijačima pravi spektakl golova protiv slabašnog San Marina. Domaći su brojali do devet u "takmičenju" Artema Dzuje i Fedora Smolova ko će postići više golova. Napadač je bio uspešniji i čak četiri puta se upisivao na listu strelaca, dok je njegov kolega to uradio dva puta. Pored njih pogađali su i Kudrijašov, Mirančuk dok je Cevoli postigao autogol.

Moldavija je u Grupi H pobedila Andoru s minimalnih 1:0, dok je u Grupi C Severna Irska upisala i treću pobedu pošto je slavila protiv Estonije sa 2:1.

https://streamja.com/wwn7
https://streamja.com/BzPl
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija