• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Mozzartsport

08.06.2019

21:50

ODBOR FSS ZASEDA POSLE LITVANIJE! Glavna tema, debakl u Ukrajini!

Fudbal

ODBOR FSS ZASEDA POSLE LITVANIJE! Glavna tema, debakl u Ukrajini!

Podeli vest

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije zasedaće dan nakon treće utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije (ponedeljak, 20.45) gde će se raspravljati o posledicama poraza u Ukrajini

Prema saznajima "Mozzartpsorta", Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije sastaće se posle meča sa Litvancima, kako god da se završi, i na njemu razmatrati šta se to desilo u petak veče. Krucijalno: da li Mladen Krstajić nastavlja misiju na klupi državnog tima ili je vreme za promene. Možda, ne? Jer bilo je u bližoj prošlosti slilčnih lomova, pa su čelnici stajali iz selektora, kako god da se zvao, nisu na prvu loptu posezali za rokadom. Mada, nije da sad nema materijala. I nije da je samo problem ta jedna utakmica u Lavovu.

DRAMA U FSS! Posle brukanja Srbije u Ukrajini zaseda Odbor za hitna pitanja

Važna odluka o sudbini Mladena Krstajića u rukama je tela koje čini šest članova. U njemu su predsednik Saveza Slaviša Kokeza, potpredsednik Nenad Bjeković, a tu su još Dragan Simović, doskorašnji čelnik subotičkog Spartaka, potom Slobodan Ilić, dugo godina prisutan u čaanskom Borcu, Novica Tončev iz sudruličkog Radnika, zaključno sa nekadšanjim selektorom Ilijom Petkovićem. Moguće je da će do utorka, kad se očekuje sastanak Odbora, biti konsultovani potpredsednik Marko Pantelić i sportski direktor Darko Kovačević, kao i još neki, veruje se, uticajni ljudi u našem fudbalu, ne bi li se ovo pitanje raščivijalo.

Dakle, od utorka će sve biti mnogo jasnije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
toma

pre 4 godine

Idealna prilika da se imenuje nov trener sa velikim iskustvom, znanjem i zavidnim rezultatima i kao trener reprezentacije (Crna Gora) i fudbalskih timova u Srbiji i van nje. Ljubiša Tumbaković trenutno ima najveće šanse (zsluženo) da se imenuje za selektora reprezentacije Srbije i to hitno. Neka bude makar ograničen mandatom (ako baš mora) i ako "baš mora" neka Krstajić ostane u stručnom štabu jer mora još mnogo učiti (a ima od koga) jer je dosada "potrošio sve kredite" i mora biti smenjen. Naravno da ima i drugih trenera koju su mnogo bolji od Krstajića, ne treba se igrati ugledom naše fudalske reprezentacije, dosta je bilo!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija