• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

09.06.2019

19:10

(VIDEO) PIKFORD JUNAK ENGLESKE! Golman prvo dao gol u petoj seriji, a onda odbranio penal Drmiću za treće mesto "Gordog albiona" u Ligi nacija!

Fudbal

(VIDEO) PIKFORD JUNAK ENGLESKE! Golman prvo dao gol u petoj seriji, a onda odbranio penal Drmiću za treće mesto "Gordog albiona" u Ligi nacija!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Engleske osvojila je treće mesto u Ligi nacija, pošto je u Gimaraešu posle izvođenja jedanaesteraca pobedila Švajcarsku sa 6:5

Engleska je imala više prilika, Hari Kejn je pogodio prečku, a dobre prilike propustili su Dele Ali i Rahim Sterling. Sa druge strane, Granit Džaka bio je neprecizan u timu Švajcarske.

BOMBA U ENGLESKOJ! Žoze Murinjo se vraća u Premijer ligu, rekao "DA" novom klubu!

U 84. minutu gol za Englesku postigao je Kalum Vilson, ali je posle pregledanog video snimka sudija poništio gol, pošto je procenjeno da je Vilson faulirao defanzivca Švajcarske.


Sterling je imao dve dobre šanse u produžecima, od kojih je u 117. minutu pogodio prečku iz slobodnog udarca. Posle produžetaka nije bilo golova, pa su izvedeni penali.

ČISTA EMOCIJA! Azar ide u Real, ali ima jaku poruku za navijače Čelsija!

Golman Džordan Pikford postao je pravi heroj jer je pogodio u petoj seriji, a onda u narednoj odbranio šut Josipu Drmiću za potvrdu trijumfa Engleske.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija