• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2019

17:46

KOŠTALE GA AFERE, SKANDALI I POVREDE! Nejmaru pala vrednost na tržištu!

Fudbal

KOŠTALE GA AFERE, SKANDALI I POVREDE! Nejmaru pala vrednost na tržištu!

Podeli vest

Nejmar je tokom poslednjih nekoliko sezona u medijima više zbog događanja van terena, afera i povreda nego briljantnih partija na terenu, pa je to uticalo na pad njegove vrednosti na tržištu

Brazilac je imao dosta nesporazuma sa saigračima, konstantih problema s povredama, a nedavno je otpužen za silovanje, a neki sponzori razmišljaju i o prekidu saradnje."Mastercard" je već odustao od kampanje u čijem centru je Nejmar, a slične poteze bi mogli da naprave "Nike" i "Red Bull".

(VIDEO) PROCURIO SKANDALOZAN SNIMAK! Nejmara TUČE devojka koja ga je OPTUŽILA ZA SILOVANJE!

PSŽ je zabrinut zbog pada Nejmarove vrednosti sa 222 miliona evra koliko su platili Barseloni 2017. godine. L'Ekip  piše da je Nejmar odigrao samo 51,8 posto utakmica otkako je stigao u PSŽ, što je veoma malo u poređenju s Lionelom Mesijem (87 odto) i Kristijanom Ronaldom (77 posto) u to vreme.

(VIDEO) REKLA SAM MU: STANI, STANI, NE! Ispovest devojke koja je Nejmara OPTUŽILA ZA SILOVANJE!

Procenjuje se da je Nejmarova vrednost sa 213 miliona evra na početku godine pala na 120-150 miliona evra u junu.

Činjenica da neće igrati zbog povreda na Kopa Americi bi mogla dodatno oboriti njegovu vrednost, a mogao bi biti izostavljen i s liste 50 kandidata za Zlatnu loptu ove godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17