• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2019

18:25

(VIDEO) OTKRIVENI JEZIVI DETALJI NESREĆE! Rejes jurio da iznenadi ženu i ćerke, auto leteo!

Fudbal

(VIDEO) OTKRIVENI JEZIVI DETALJI NESREĆE! Rejes jurio da iznenadi ženu i ćerke, auto leteo!

Podeli vest

Svet fudbala plače za Hose Antoniom Rejesom... Bivši as Sevilje je tragično nastradao, a sada su poznati još neki detalji jezive nesreće u kojoj je izgubio život

Sa njim u trenutku nesreće bili su i njegovi rođaci Džonatan Džoni Rejes i Huan Manuel Kalderon. Prvi je nastradao, a Kalderon je uspeo da sačuva živu glavu. Pokušavao je da iz vozila izvuče rođake, u tome nije uspeo a zaradio je teške opekotine.

- Raspoloženje je bilo na nivou, kao i uvek, ali nismo se slikali za Instagram kao što smo to najčešće radili. Hose Antonio je hteo da iznenadi ćerke i suprugu. Kada je do njega došla informacija da neće igrati protiv Kadiza hteo je što pre da stigne do Sevilje. Čuo se sa roditeljima koji su bili u šopingu. Džonatan i ja smo trebali da izađemo u Utreri, a on onda da ode kući u Montekvinto. Video sam da vozi strahovito brzo i onda odjednom... Više nismo bili na putu. Auto je bio u vazduhu. Leteli smo - rekao je Huan Manuel Kalderon.

REJES VOZIO 237 NA SAT KADA MU JE PUKLA GUMA! Poznati detalji tragedije legende Sevilje!

Leteli su 30 metara i pri brzini od 237 kilometara na sat zakucali se u betonski blok debljine više od pola metra. Rejesu nije bilo spasa a po tetovažama je utvrđeno da je reč o slavnom fudbaleru.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija