• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2019

15:14

ISLAM MI JE OTVORIO UM! Pogba: Posto sam bolja osoba, molim se pet puta dnevno!

Fudbal

ISLAM MI JE OTVORIO UM! Pogba: Posto sam bolja osoba, molim se pet puta dnevno!

Podeli vest

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba nije odgajan kao musliman, ali je se nedavno okrenuo islamskoj veri i kako kaže od tada osetio unutrašnji mir

Francuz je prošlog meseca posetio Meku tokom hodočašća i svetog meseca Ramadana. On je tamo bio sa fudbalerom Čelsija i sunarodnikom Kurom Zumom, a kaže da ga je Islam učinio boljim čovekom.

- Islam mi je sve, on čini da sam zahvalan na svemu. Učinio je da se promenim, shvatim stvari u životu i učinio je da sam mirniji iznutra. Bila je to dobra promena u mom životu jer nisam rođen kao musliman iako moja majka jeste muslimanka. Rastao sam poštujući svakoga. Islam nije slika koju svi vide, nije terorizam. Islam je nešto divno - rekao je Pol Pogba.

Kaže da mu je religija  otvorila um i učinila ga boljom osobom.

- Mnogo sam se pitao o životu, istraživao sam. Molio sam se sa prijateljima i osetio sam nešto drugačije. Osetio sam se odlično. Od tog dana sam samo nastavio. Moraš da se moliš pet puta dnevno jer je to stub Islama. Ja to radim. Ta religija mi je otvorila um i učinila me je boljom osobom. Ovaj život ima test, čak i ako nisi musliman ti si normalno ljudsko biće. Imaš ljudske odnose i poštovanje za ono što je si, bilo koje da si religije ili bolje kože. Islam je samo to - poštovanje čovečanstva i svega.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija