• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2019

08:24

TORCIDA SE SMUČILA I HRVATIMA: Bacaju Srbe u more, pevaju Maksovim mesarima, a voljeni klub ćuti!

Fudbal

TORCIDA SE SMUČILA I HRVATIMA: Bacaju Srbe u more, pevaju Maksovim mesarima, a voljeni klub ćuti!

Podeli vest

Torcida se izgleda svima smučila, pa čak i samim Hrvatima. Ova navijačka grupa Hajduka je nizom incidenata potpuno skrenula pažnju na sebe, a sada više niko ne može da ih trpi.

- Tačno četiri meseca posle 9. februara, kada je grupa kretena na splitskoj Rivi napala vaterpoliste Crvene zvezde, čiji je delikt bio u tome što su s klupskim trenerkama ispod debelih vetrovki pokušali da popiju kafu pre utakmice, drugi skup kretena je u Supetru (na Braču) izudarao tri momka i jednu devojku, sezonske radnike s istoka Hrvatske, jer im je dijagnostikovan greh pogrešnog govora - navodi Indeks.

U prostorijama Kluba navijača Hajduka u centru Splita obeležen je 10. april i tada je, kako navodi Indeks, "kolektivnim pevanjem ustaških pesama proslavljen datum uspostavljanja države (NDH), koja je Split i dobar deo Dalmacije prodala Italiji.

HRVATI OSULI PALJBU PO SRBINU! Fudbaler Dinama nije odao počast preminulim navijačima pa se našao na udaru!

- Da, baš ustaških, o Maksovim mesarima, mnogim Srbima koje je Neretva odnela i sličnim svinjarijama - piše hrvatski portal.

Isti izvor tvrdi i da posrnuli klub štiti Torcidu.

-  O njoj se govori s oprezom, pa i strahom, njeni murali se ne diraju, njena se koreografiju ne dovodi u pitanje, čak i voljeni klub krotko plaća kazne zbog toga što ''najverniji navijači'' na stadionu naveliko koriste pirotehniku. Jer, o Torcidinim se svinjarijama govori potiho - zaključili su.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 4 godine

Karakteristično za taj deo Hrvatske, većinom su velike snage i oskudne pameti, zato se takve stvari i događaju. Nije tek tako Teodor Ruzvelt rekao da "Hrvate treba staviti pod starateljstvo"!

dex

pre 4 godine

ista su gomila g...a svi ti navijači ili huligani, kao njihovi kao naši, svi su jaki u gomili na par ljudi, što ovi naši kao ne bih išutirali nekog hrvata i odmah bi bilo uaa ustaše, odmah se javljaju politički dušebrižnici, humanitarci koji se voze u džipovima od nekoliko nstotina hiljada eura, veoma je jednostavno svako ko je kriminalac oduzeti mu nacionalni identitet, da može da se upiše samo kao problematična osoba, lopov, prevarant, ološ, svakom po struci... Muka mi je da gledam i slušam sve ove naše stručnjake?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija