• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport klub

12.06.2019

15:03

PREOKRET! Tumba se nije dogovorio, pojavila se još dva kandidata za klupu "orlova"!

Fudbal

PREOKRET! Tumba se nije dogovorio, pojavila se još dva kandidata za klupu "orlova"!

Podeli vest

Bio je na pregovorima ali do dogovora nije došlo... Ljubiša Tumbaković još uevk nije uspeo da utanači sve detalje saradnje sa čelnicima FSS-a, pa je pod znakom pitanja da li će sesti na klupu "orlova"

Kako javlja "Sport klub" bilo je pregovora ali nije došlo do dogovora. Ostaje da se vidi da li će uspeti da se prevaziđu razlike i dođe do stiska ruke.

U četvrtak će u 'kući fudbala' u Staroj Pazovi biti održan sastanak Odbora za hitna pitanja FSS i prema nekim najavama tada će sa Krstajićem sporazumno biti raskinuta saradnja.

SRBIJA DOBIJA DVA VELIKA POJAČANJA! Milivojević i Nastasić ponovo "orlovi"?

Isti izvor navodi da su u igri još dva imena. Dragan Stojković Piksi je navodno ponovo aktuelan, kao i večiti kandidat za selektor Ivan Jovanović.

Stojković ima čvrst i bogat ugovor u kineskom Guangdžou R&F, dok je Jovanović slobodan.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kole

pre 4 godine

Poslednji (kosmički) dobar fudbal smi igrali sa (sramno oteranim) Radomirom Antićem... Je l' to neko od odgovornih primetio..??

zole

pre 4 godine

jeste, kosmicki smo izgubili od gane i australije. coveka svi pljuvali tada a sada je on kao neki mesija iako nigde ne radi od tada

Tandem za uspeh

pre 4 godine

Najbolje da dođu u tandemu Piksi i Đurovski, koji su zajedno osvajali duplu krunu u Zvezdi i Japanu.

Ko

pre 4 godine

Ne mogi oni selektori koji traze da im se ne mesa u posao, zato su i oterali Antica, pustili ga malo da digne nivo pa sut karta.

bubasvaba

pre 4 godine

A gde je smena predsednika FSS koji je krstajica postavio i pogresio GDE JE NJEGOVA SSMMEENNAA ????????.

laki

pre 4 godine

opet kokezin eksperiment. kakav tumbaković bre?

Rajko

pre 4 godine

Treba raspisati poternicu za selektorom pa koga se ulove.Plašim se da je jedini koji bi to dobrovoljno hteo sadašnji selektor.Problem su igrači a ne selektor.Odnos prema dresu Srbije se mora menjati ako je to uopšte moguće.

Pera

pre 4 godine

Naravno da se nisu dogovorili, kada polu svet iz fudbalskog saveza ne da odresene ruke selektoru. Setite se Muslinovih reči na odlasku.... 'Nece polu svet da mi sastavlja tim'. Oni opet traže dvorsku ludu da im ispunjava zahteve...

branko1

pre 4 godine

Ko je I očekivao da će mafioze lako da se povuku,Velika je lova u pitanju I biće to velika bitka.Ja vam za vrhunac predlažem piroćanca Zorana Đorđevića jer naš fudbal I FSS zaslužuju takvu sprdačinu.Kvazi trenerii trenerčići I sve smrdljive fudbalske supozitorije sada je vaš trenutak

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija