• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

14.06.2019

07:15

ISPOVEST OCA NOVE ZVEZDE "KRALJEVSKOG KLUBA"! "Plakao sam kad je moj Luka potpisao za Real"!

Fudbal

ISPOVEST OCA NOVE ZVEZDE "KRALJEVSKOG KLUBA"! "Plakao sam kad je moj Luka potpisao za Real"!

Podeli vest

Plakao sam od sreće kada je moj sin potpisao za Real Madrid, kaže za Informer otac Luke Jovića (21) Milan! On kaže da je nemoguće opisati ponos koji oseća što je njegov naslednik, običan dečak sa sela, dočekao da mu se divi čitava Evropa

Milan ne bi voleo da Luka postane "novi Kristijano Ronaldo", već da ostane upamćen po svom imenu i prezimenu.

Ponosan na korene

Luka se nikada se nije stideo svog porekla, uvek je govorio da je iz sela nadomak Bijeljine
Milan Jović

BROJKA - 60 miliona evra platio je Real Luku Jovića

Već je uspeo

Ako je suditi po spektakularnoj promociji koju je imao u Realu, i Madriđani od Luke očekuju čuda.

- Lepo je biti Lukin otac, prelepo. Ja se radujem uspehu svih naših sportista, pa kako ne bih sad kad je moj sin potpisao za Real. Suze radosnice su mi tekle dok sam gledao predstavljanje. Ponosan sam na mog sina, znam šta smo sve prošli - počinje Milan Jović ispovest za Informer.

JOVIĆ DOBIO DRUŠTVO OD 100 MILIONA EVRA! Azar stigao u Real, navijači traže i Mbapea!

Sad već ceo svet zna čuvenu priču iz perioda kad se Luka borio za status u mlađim kategorijama Zvezde. Otac i sin iz sela Batar kraj Bijeljine dolazili su starim "pasatom" u Beograd, a pošto je Luka imao dve utakmice u dva dana, spavali su u istom tom "pasatu" na oborenim sedištima na parkingu pored Zvezdinog stadiona. Kad je "srpski Falkao" u tinejdžerskim godinama prolazio kroz takve teškoće, onda Milan nema ni najmanju dilemu da će se Luka sada odlično snaći u Realu.


- Što se mene tiče, on je već uspeo. Bože zdravlja, samo da ne bude povreda. Ako se sve poklopi, Luka će nadmašiti partije iz Ajntrahta. Ma i da postiže golove koliko ih je dao u Nemačkoj, i to će biti sjajno - iskren je Milan.

Luka je ostao skroman i staložen uprkos turbulentnom periodu koji je imao i u Zvezdi, gde ga je bivši trener nazivao "debeljkom", i u Benfiki, gde takođe nisu prepoznali njegov talenat u punoj meri. Milan kaže da je sve to stvar vaspitanja i otkriva da je Luka ostao veran rodnom kraju i prijateljima iz detinjstva.

SRBIN U CENTRU PAŽNJE! Jović oduševio lekare Reala pa dobio NOVI NADIMAK!

- Sve što mu se sad dešava, sve je to zaslužio. Jedno dete iz sela je došlo do toga da mu se divi Evropa. Nikada se nije stideo svog porekla, uvek je govorio da je iz sela nadomak Bijeljine. Nije zaboravio svoje drugare iz škole, meštane... Tako je vaspitan. Pa ja i dan-danas radim i držim market u selu, iako ne moram, i ne želim da se selim u grad po svaku cenu. Na mene je povukao i narav, isti smo. Ne da na sebe, zna da bude opasan ako ga neko potceni - zaključuje stariji Jović.

Bolji od Ronalda

Na predstavljanju u Realu Luka je istakao da mu je uzor Kristijano Ronaldo, čovek koji je obeležio jednu eru u "kraljevskom klubu". Jović senior kaže da njegovom sinu upravo Portugalac na neki način daje vetar u leđa.

- Svašta bi moralo da se složi, pa da Luka u Realu bude ono što je bio Kristijano. Znam da može, pa ćemo videti. Njemu i postojanje tako nekog igrača daje vetar u leđa da bude još bolji i da radi na sebi. Mlad je, ima on još da uči u fudbalu. Na kraju krajeva, ne bih voleo da bude novi Kristijano Ronaldo, već jedan jedini Luka Jović. A mogu i da garantujem da će to biti - dodaje Milan.
 

Bolji je otac nego što je fudbaler

Osim po uspesima na terenu, Luka će 2019. pamtiti i po tome što je sa dugogodišnjom devojkom Anđelom dobio sina Davida krajem februara. Milan je postao i ponosni deda, voleo bi da ima još unučića, a svog sina hvali da je požrtvovan i divan otac.

- Verujte mi, Luka je bolji otac nego što je fudbaler. Možda čudno zvuči, ali dobar otac ili jesi ili nisi. A iako je sjajan fudbaler, ima još mnogo da uči - kaže uz osmeh Milan Jović.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 4 godine

Mi placemo kada vidimo kako igraju isti ti u Reprezentaciji svoje zemlje.

Dragan

pre 4 godine

Milane i budi ponosan, jer si odgojio svoje djete da bude prvenstveno covek, a onda fudbaler. Da nema taj karakter mislis da bi ga Real uzeo, a da ne poseduje ljudske kvalitete pored fudbalskih. Sumnjam. Taj klub trazi kompletne ljude. Neka Luku prati zdravlje i sreca, a ti Milane budi i dalje ponosan otac. Zasluzio si!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija