• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Blicsport

15.06.2019

12:26

DA LI JE ON GLAVNI KANDIDAT ZA SELEKTORA?! Piksi blizu klupe "orlova"?

Fudbal

DA LI JE ON GLAVNI KANDIDAT ZA SELEKTORA?! Piksi blizu klupe "orlova"?

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije trebala bi uskoro da dobije novog selektora nakon što je sporazumno raskinut ugovor sa Mladenom Krstajićem. Jedan od glavnih kandidata da ga nasledi je i Dragan Stojković Piksi

Kako saznaje "Blic", glavni kandidat za klupu fudbalske reprezentacije Srbije je Dragan Stojković Piksi, nekadašnji predsednik Crvene zvezde.

NOVI KANDIDAT ZA SELEKTORA PRAVO NIOTKUDA! Reprezentaciju Srbije vodi nekadašnji Klopov pomoćnik?

Da bi peta Zvezdina zvezda sela na klupu "orlova" postoji samo jedna prepreka. Ne mala. U pitanju je ugovor sa kineskim klubom Gvandžu R&F, koji važi do 2021. godine, po kome Stojković godišnje inkasira oko 8.000.000 evra.

Sa druge strane, u srpskoj kući fudbala gaje ozbiljnu nadu da bi do dogovora moglo da dođe. Ukoliko bi Piksi napustio klub, svojom ili voljom kineskog superligaša, on bi prihvatio selektorsko mesto. A u Savezu ga čekaju širom otvorena vrata.

Pominju se Ljubiša Tumbaković, Slaviša Jokanović, Veljko Paunović, Ivica Jovanović, ali bi uskoro trebalo da bude poznato ko će zaista biti naredni selektor Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija