• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2019

12:52

JOVARI PEKARI ŽELIM ŠTO I SVOJIM SINOVIMA! Grof Božović progovorio o Jovićevom nadimku!

Fudbal

JOVARI PEKARI ŽELIM ŠTO I SVOJIM SINOVIMA! Grof Božović progovorio o Jovićevom nadimku!

Podeli vest

Nekadašnji trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović konačno je otkrio zašto je Luki Joviću svojevremeno dao nadimak Jovara Pekara nakon što je mladi reprezentativac postao jedna od glavnih sportskih tema svih svetskih medija

Bivši strateg šampiona Srbije brinuo se za ishranu mladog Jovića pa mu je iz najbolje namere dao šaljiv nadimak.

ZVEZDA OSTALA BEZ BEKA! Italijani potvrdili, crveno-belima 1.500.000 evra!

- Zvao sam ga Jovara Pekara. Zato što sam ga nekoliko puta pronalazio po beogradskim pekarama, gde se hranio. Na taj način nisam želeo da ga vređam, već samo da probudim inat u njemu. Da mu stavim do znanja da treba da povede malo više računa o ishrani i o svom životu. Što se tiče toga da nije igrao kod mene, nije. Tada je prvi špic bio Ugo Vijeira, koji je bio najbolji strelac lige - rekao je Božović za "Srpski telegraf".

Ma koliko ga mnogi kritikovali, popularni Grof veruje da je bar malim delom zaslužan za razvoj sjajnog napadača.

- Svestan sam da će me mnogi kritikovati, ali nadam se da sam makar malo i ja pomogao Luki na putu koji je napravio. On je sve napravio sam u karijeri. Napravio je pun pogodak odlaskom u Ajntraht. Želim mu sve što želim i svojim sinovima. Sve najbolje u Realu. Neće mu biti lako jer nijedan Srbin nije uspeo da tamo napravi uspeh - zaključio je trener.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija