• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2019

20:48

NEGDE JE ZAPELO! Lampard i Čelsi bez dogovora, Derbi nudi novi ugovor!

Fudbal

NEGDE JE ZAPELO! Lampard i Čelsi bez dogovora, Derbi nudi novi ugovor!

Podeli vest

Nadaju se navijači Čelsija da će Frenk Lampard naslediti Mauricija Sarija, ali on još nije dobio zvaničnu ponudu "plavaca"

Pominjalo se da će Derbi traži obeštećenje od 5.000.000 evra, međutim, Skaj tvrdi da nijedna zvanična ponuda od Čelsija nije stigla i da Lampard pregovara sa Derbijem oko produžetka ugovora.

Lampard u sadašnjem ugovoru ima još dve godine, ali Derbi je i ranije planirao da razgovara na kraju sezone sa menadžerom oko dugogodišnjeg ugovora.

Foto: Reuters

 

PAO DOGOVOR! Čelsi popustio, Sari se posle titule ipak vraća u Italiju!

Ipak, isti izvor tvrdi da je Lampard glavna meta čelnicima Čelsija. Italjanski izvori kažu da je Čelsi dogovorio sve sa Juventusom oko transfera Sarija, ali da to ne želi da ozvaniči dok ne završi planove oko dovođenja Lamparda.

U sadašnjem ugovoru Lamparda sa Derbijem postoji klauzula koja mu dopušta da ode iz tima, ali bi Čelsi morao da plati 5.000.000 evra kao kompenzaciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija