• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2019

12:52

UMESTO SRBIJE IZABRAO BRAZIL! Prošao mlađe selekcije naše države, ali će igrati za "selesao"!

Fudbal

UMESTO SRBIJE IZABRAO BRAZIL! Prošao mlađe selekcije naše države, ali će igrati za "selesao"!

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac mlađih selekcija Srbije Lijanko Vojnović i pored ponude našeg saveza odabrao je da, ipak, igra za selekciju Brazila

Momak koji je prošao mlađe kategorije naše reprezentacije na poziv omladinske selekcije Brazila prihvatio je da igra za njih. Postojala je šansa da ponovo obuče ssrpski dres, ali se to sada sigurno neće desiti.

DA LI JE ON GLAVNI KANDIDAT ZA SELEKTORA?! Piksi blizu klupe "orlova"?

Vojnović je preko Tvitera i zvanično obavestio fanove za koga će igrati u budućnosti, a to je je popularni "selesao".

Ovog proleća je ostavio odličan utisak u ekipi Bolonje pod vođstvom Siniše Mihajlovića i dao značajan doprinos opstanku tima u Seriji A, a po završetku sezone, priključio se selekciji Brazila do 22 godine na turniru "Tulon" u Francuskoj koji je osvojio sa svojim saigračima.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
U prolazu

pre 3 godine

Ovakvim primerima ne treba davati na značaju...Decko misli da mu je bolje na drugom kraju sveta a sve to zarad malo bolje ponude kluba?malo vise para?Pa da si stvarno toliko dobar ne bi imalo potrebe da ides u južnu Ameriku/tvoj talenat bi ovde dosao do izražaja...Dedovi ti ginuli za slobodu a ti paljba- srecno ti bilo izrode!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija