• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2019

16:42

NEĆE ON NIĐE! Predsednik PSŽ-a otkrio sudbinu Mbapea pa ŠOKIRAO izjavom o Nejmaru!

Fudbal

NEĆE ON NIĐE! Predsednik PSŽ-a otkrio sudbinu Mbapea pa ŠOKIRAO izjavom o Nejmaru!

Podeli vest

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifi govorio je za francuske medije o budućnosti njegovo kluba, odnosno, ko će činiti okosnicu tima naredne sezone

Pre svega govorio je o Mbapeu koga želi Real Madrid. A potom i o Nejmaru na koga je izgleda baš ljut. Kako i ne bi bio kada je dao 222.000.000 za njega, a nije baš dobio proizvod vredan toga.

SRBIN PRED VRATIMA "GRADA SVETLOSTI"! Sergej blizu transfera karijere, u igri 75.000.000 evra!

- Siguran sam 200% da će Mbape igrati u Pari Sen Žermenu sledeće sezone. A Nejmara niko nije naterao da potpiše za nas - rekao je Kelaifi.

Opširnije o Mbapeu.

- On želi da učestvuje još u našem projektu i da raste sa ekipom, klubom. Da li će biti tu i sledeće sezone? Nisam siguran 100% već 200%. Neću da dozvolim da ovakav ludo dobar igrač ode - rekao je Kelaifi.

Sudeći po izjavama Kelaifija, situacija oko Nejmara mogla bi da bude vrlo interesantna.

- Želim igrače koji će dati sve da odbrane čast dresa koji nose i da se priključe našem projektu. Oni koji to ne žele ili ne razumeju, sa njima ćemo razgovarati. Naravno, ugovori moraju da se poštuju, ali naš prioritet je projekat. Niko ga nije naterao da dođe ovde, niko ga nije pritiskao, došao je ovde svojom voljom i pridružio nam se - rekao je Kelaifi. Inače, Nejmar ima ugovor do 2022. godine.

SAGA BEZ KRAJA! Grizman sada traži strpljenje!

Kelaifi najavljuje da će biti i odlazaka. I tu očigledno šalje poruku Nejmaru.

- Igrači će morati da shvate svoje odgovornosti više nego ikada ranije. To mora da bude kompletno drugačije. Moraće da urade više, da rade više. Nisu ovde da bi se zabavljali. I ako im se to ne dopada, vrata su otvorena! Ćao! Neću više dopuštati ponašanje superstarova - rekao je Kelaifi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17