• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

18.06.2019

19:31

SA "BRDA" U EVROPU! U Čukaričkom zadovoljni žrebom, znaju kako protiv jermenskog predstavnika!

Fudbal

SA "BRDA" U EVROPU! U Čukaričkom zadovoljni žrebom, znaju kako protiv jermenskog predstavnika!

Podeli vest

Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović rekao je da njegova ekipa mora da bude profesionalna i ozbiljna u predstojećem dvomeču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv jermenskog Banantsa

Fudbaleri Čukaričkog pohod ka evropi počeće iz Jermenije i to protiv ekipe Banantsa.

REAKCIJE IZ NIŠA NAKON ŽREBA! Tončev: Nikoga ne potcenjujemo, ali smo svesni svog kvaliteta!

- Kao i za svakog drugog protivnika moraćemo ozbiljno da se spremimo. Na nama je da razmišljamo o sebi, da kvalitetno obavimo pripreme, a imamo sasvim dovoljno vremena da skupimo podatke o Banantsu. Sada je zaista teško dati odgovor da li je bolje što prvi meč igramo kod kuće. Uglavnom, moramo u obe utakmice da budemo ozbiljni i profesionalni, na nivou koji i zahteva takmičenje kao što su kvalifikacije za Ligu Evropa - rekao je Veselinović za klupski sajt.


Čukarički će prvu utakmicu protiv Banantsa igrati 11. jula u Beogradu, a revanš je na programu sedam dana kasnije u Jerevanu.

Fudbaler Čukaričkog Asmir Kajević rekao je da je zadovoljan žrebom, da za sada ne zna mnogo o Banantsu, ali da ima iskustva sa putovanjem u bivšu sovjetsku republiku.

- Gostovao sam sa reprezentacijom Crne Gore u Jermeniji, sećam se da je bilo prevruće i teško za igru, ali i da je teren bio odličan. Što se tiče podataka o rivalu, siguran sam da će ih naš stručni štab do detalja analizirati. Zadovoljan sam žrebom, s obzirom da je mađarski Debrecin bio za izbegavanje, priželjkivao sam Luksemburžane, no dobro je i ovako. Mislim da smo kvalitetniji, iz prostog razloga što je srpski šampionat bolji od jermenskog - naveo je on.

MUNJA RADONJIĆ! Srbin treći najbrži igrač Evrope, a tek da vidite ko je prvi!

Banants je osnovan 20. januara 1992. godine, igra na stadionu kapaciteta 4.680 mesta u Jerevanu, glavnom gradu Jermenije. Prošle sezone ekipa je zauzela treće mesto u prvenstvu, iza Ararata i Pjunika, a u kvalifikacijama za Ligu Evropa eliminisana je u prvom kolu od Sarajeva.  Sa klupe ih predvodi ruski trener Ilšat Fajzulin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija