• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2019

09:49

VELIKA FRKA! Kežman u panici, "Super agent" poušava da mu ukrade Sergeja!

Fudbal

VELIKA FRKA! Kežman u panici, "Super agent" poušava da mu ukrade Sergeja!

Podeli vest

Frka u Italiji! Sergej Milinković Savić je ponovo glavna tema, a ovoga puta u centru pažnje nije samo priča o novom klubu. Srbin je sada na meti menadžera

Sergej već dugo radi sa Matejom Kežmanom, ail...  "Mesađero" piše da je u sve prste umešao Horhe Mendeš. Menadžer Kristijana Ronalda i čovek koji nosi nadimak "Super agent" želi da otme Srbina.

On hoće da preko svoje agencije dovede nekoliko igrača u Lacio, a da za uzvrat odvede Sergeja u Juventus i zaradi masan procenat.

MUNJA RADONJIĆ! Srbin treći najbrži igrač Evrope, a tek da vidite ko je prvi!

Sa druge strane Kežman smatra da je PSŽ najbolja opcija. Isti izbor navodi da se pita sam igrač, kao i da je prvi Mendešov udar odbijen. 

Gazada Lacija Lotito za Srbina nastavlja da traži 100 miliona evra, najviše što će PSŽ navodno ponuditi je 80 miliona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija