• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

19.06.2019

15:42

NIŠTA OD TOGA! UEFA odbila žalbe, Ukrajini ostaje 10 bodova!

Fudbal

NIŠTA OD TOGA! UEFA odbila žalbe, Ukrajini ostaje 10 bodova!

Podeli vest

Evropska fudbalska unija (UEFA) odbacila je danas žalbe Portugala i Luksemburga protiv Ukrajine zbog Žuniora Moraesa koji nije imao pravo nastupa

Odluku apelacione komisije UEFA je objavio predsednik Fudbalskog saveza Ukrajine Andrej Pavelko.

Portugal i Luksemburg su zahtevali da se utakmice Ukrajine registruju službenim rezultatom pošto je igranje Moraesa prekršilo pravila UEFA.

"PETARDA" ZA PAD! Fudbaleri Srbije i pet golova za pet mesta niže!

Ukrajina je igrala 0:0 sa Portugalom, dok je Luksemburg pobedila rezultatom 2:1.

Po pravilima UEFA, igrač koji menja nacionalnost mora da igra konstantno pet godina za klub u žemlji za koju želi da nastupa. Moraes je u Ukrajini bio od jula 2012. do februara 2017. kada je otišao u Kinu, posle čega se vratio.

Ukrajina, koja je u Grupi B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo deklasirala Srbiju sa 5:0, ima 10 od mogućih 12 bodova i prva je na tabeli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija