• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2019

18:09

LALAT NE RAZMIŠLJA O AJNTRAHTU: Prvo da prođemo Floru, verujte mi, opasan su tim!

Fudbal

LALAT NE RAZMIŠLJA O AJNTRAHTU: Prvo da prođemo Floru, verujte mi, opasan su tim!

Podeli vest

Trener fudbalera niškog Radničkog Nenad Lalatović ne želi da razmišlja o eventualnom spektaklu protiv Ajntrahta iz Frankfurta pre nego što njegov tim eliminiše estonsku Floru, za koju kaže da ima opasnu ekipu

Svima je u Nišu zadrhtalo srce kada su čuli da će Ajntraht doći na "Čair" ukoliko vicešampion Srbije eliminiše Floru, ali trener Lalatović nije pao u euforiju.

Spektakl protiv Ajntrahta je jako daleko. Prvo treba da prođemo Floru, a to je, verujte mi, opasan tim. Njihovo prvenstvo uveliko traje, prvi su na tabeli, imaju prvog strelca lige i najboljeg igrača Estonije u poslednjoj deceniji, Konstantina Vasiljeva, koji je zagorčao život reprezentaciji Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine - rekao je Lalatović u komentaru žreba za kvalifikacije za Ligu Evrope.

(FOTO) AJNTRAHT SE VEĆ SPREMA ZA NIŠLIJE! Ekipa iz Frankfurta podsetila na slavnu istoriju Radničkog!

Nasuprot njemu, predsednik niškog kluba Ivica Tončev već podgreva atmosferu za eventualni spektakl.

- Veliki klub se postaje i vraća na staze stare slave igranjem velikih utakmica. Kada sam se vratio u Niš, obećao sam da će Radnički igrati ovakve utakmice i nadam se da će to biti sada slućaj, ako prođemo Floru u prvom kolu. O ovoj utakmici, sa Ajntrahtom, pričaće se dugo, jer ovako veliki klub nije došao u Niš od 1982. godine. Tada smo igrali sa Hamburgom polufinale Kupa UEFA, a sada možemo da igramo sa Ajntrahtom, koji je nedavno igrao polufinale istog takmičenja - rekao je Tončev.

PUT DO LIGE EVROPE! Partizan kreće od Kilmanroka ili iz Velsa, Radnički protiv Ajntrahta!

U sličnom tonu, optimistički, ali uz veliku dozu opreza, u Čukaričkom pričaju o Banantsu i Moldeu, dva najverovatnija rivala u prva dva kola kvalifikacija.

- Molde je svakako favorit u duelu sa islandskim Rejkjavikom, norveški šampionat je u punom jeku, a naš potencijalni rival je prvi na tabeli, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Ali otom-potom, sada razmišljamo samo o Banantsu i mečevima prvog kola, kad dođe vreme za to pričaćemo o Norvežanima ili Islađanima - kazao je posle žreba u Nionu Nenad Miroslavljević, sportski direktor Čukaričkog.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17