• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2019

19:32

FULAM ODBIO PONUDU ZA MITRA! Englezima nije dovoljno 20.000.000 evra, samo jedan klub hoće da plati punu cenu!

Fudbal

FULAM ODBIO PONUDU ZA MITRA! Englezima nije dovoljno 20.000.000 evra, samo jedan klub hoće da plati punu cenu!

Podeli vest

Naš reprezentativac Aleksandar Mitrović sve je bliži odlasku iz Fulama, ali nikako da engleski klub popusti i prihvati manju ponudu od one koju mu drugi klubovi nude za Srbina

Za našeg reprezentativca postojalo je ozbiljno interesovanje Real Betisa, koji je bio spreman da izdvoji 20.000.000 evra za Srbina. Međutim, to nije bilo dovoljno Englezima koji traže celih 30.000.000.

SVI BI DA IDU, SAMO SE NJEMU OSTAJE! Španac ne mrda iz Mančestera!

Tako je priča o Mitrovićevom eventualnom transferu u Betis završena, a Španci su se okrenuli drugoj meti. Reč je o Borhi Iglesijasu koji je sličan tip napadača, a prethodne sezone je eksplodirao u dresu Espanjola. Ima fiksnu otkupnu klauzulu od 28.000.000 evra koju će Betis rado paltiti.

Međutim, za srpskog napadača još uvek postoji interesovanje iz engleske, odnosno Vest Hema, Evertona, Sautemptona, Kristal Palasa. Međutim, za sada je samo kineski Peking Guam spreman da plati 30 miliona evra za centarfora.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija