• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2019

21:19

KAD SAM VEĆ PUKAO, TREBALO JE DA PUKNEM KAKO TREBA! Ilija Petković nikad emotivnije o blamaži na Svetskom prvenstvu!

Fudbal

KAD SAM VEĆ PUKAO, TREBALO JE DA PUKNEM KAKO TREBA! Ilija Petković nikad emotivnije o blamaži na Svetskom prvenstvu!

Podeli vest

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Ilija Petković izjavio je da se kaje što nije poveo sina Dušana na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006. godine

Velika prašina se povela u tom trenutku, a Petković ne može da oprosti sebi što nije uradio kako bi to učinio danas.

E sad, to pozivanje sina… Pogrešio sam što ga nisam poveo, ili što se bar nisam s njim vratio. Pa kad već pucam, da puknem kako treba. Ovako sam puko ni tamo ni ‘vamo - rekao je Petković u intervjuu za "Nedeljnik".

Petković žali i što je pojedinim igračima dao šansu navodeći da je trebalo da postupi po principima Siniše Mihajlovića, koji je imao mnogo čvršće kriterijume.

Možda bi drugi trener probudio ekipu na neki drugi način. Neko će reći ‘vidi ga sad kako je mudar’, ali možda je trebalo povedem mlade Baneta Ivanovića i Aleksandra Kolarova, i da napravim novi miks igrača, bez uvrede prema onima koji su na kraju išli. Siniša Mihajlović je dao najbolju izjavu, za koju mu se divim: "Ja Mihajlović selektor nikad ne bih pozvao Mihajlovića igrača." A u ono vreme da ste Mihajloviću rekli da mora u 10 sati na spavanje, ne sme da se pije vino… "Molim? Kome ti to"? Tu je trebalo da budem čvršći, da kažem nekima da ne mogu da idu na Svetsko prvenstvo! Ne može, pa šta napravimo - rekao je popularni Petko.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilanR

pre 4 godine

Veliki pozdrav Velikom Iliji ! Bio mi je idol kada sam počinjao sa fudbalom. Moj otac i cela porodica navijamo za OFK. Nadam se da se Dušan nije mnogo naljutio na oca. Ni ne treba, treba da bude jako ponosan. Korektan, ponosan i pošten. Kratko rečeno-dobar čovek (Ima jedna prelepa replika izmađu Andrejevića i Tirnanića u filmu "Montevideo, bog te video"). Ilija, molba velika : Možete li da sakupite svoje drugare stare i da vratite romantiku na Karaburmu !?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59