• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2019

21:31

(VIDEO) MRTVAČKA GLAVA, JEZIVA DOBRODOŠLICA! Pitali su navijače Napolija šta žele svom bivšem šefu!

Fudbal

(VIDEO) MRTVAČKA GLAVA, JEZIVA DOBRODOŠLICA! Pitali su navijače Napolija šta žele svom bivšem šefu!

Podeli vest

Mauricio Sari je nasledio Masimiliana Alegrija na klupi Juventusa, a Italijan se vratio u Seriju A posle jednogodišnje epizode u Čelsiju

Sari je izdajnik u očima navijača Napolija čiji je donedavno bio heroj. Nikada mu navijači kluba podno Vezuva neće oprostiti angažman u Juventusu.

Neki su otišli toliko daleko da su nedavno uklonili ploču koju su oni sami pre dve godine postavili svom "komandantu" na zid kuće u kojoj se Sari rodio. 

Napoli je na svom Tviter profilu objavio zanimljiv, ali i pomalo jeziv video uz poruku: "Dobro došli nazad u Italiju, gospodine Sari."

Bilo je šaljivih detalja, neki navijači Napolija proklinjali su Sarija brojem 13 i različitim predmetima za koje veruju da donose nesreću. Poručeno mu je i da žele da ponovo osvoji Ligu Evrope, ali i da obori rekord Napolija po broju osvojenih bodova u Serie A, i da završi drugi na tabeli...

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija