• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2019

00:34

ŽIVKOVIĆ UTUČEN POSLE KRAHA: Teško je, nema opravdanja! Šta da kažem?

Fudbal

ŽIVKOVIĆ UTUČEN POSLE KRAHA: Teško je, nema opravdanja! Šta da kažem?

Podeli vest

Andrija Živković je bio totalno utučen posle debakla Srbije protiv Nemačke 6:1 na Evropskom prvenstvu u Italiji

- Jako teško situacija. Nismo ovo želeli. Uopšte nemamo opravdanja. Znali smo protiv koga igramo, svi smo hteli, znali smo da su veoma dobri. Nismo se bojali i prvih 15-20 minuta smo odirgali konkretno. Posle toga su se desile neke greške koje nisu smele da se dese. Nije nam se dalo. Nismo uradili ono što smo se dogovorili - rekao je vidno utučeni Živković posle meča, prenosi Mocartsport.

ĐOROVIĆ POSLE BRUKANJA NE DA NA IGRAČE: Ja ću platiti cenu, oni su budućnost Srbije, moramo da ih čuvamo!

U nekim trenucima tokom meča je Živković nezadovoljstvo izražavao gestikulacijama.

- Pokušavali smo između sebe da pomognemo jedni drugi: "Pazi leđa“, "sa strane“, "izađi“... Lako je to da se priča, sve je mnogo teže na terenu. Jednostavno, nismo se snašli. Ne postoji opravdanje. Morali smo mnogo bolje. Šta drugo da kažem. Mnogo nam je teško stvarno.

(VIDEO/FOTO) HOROR SRBIJE U TRSTU! Nokaut i blamaža očajnih "orlića", Nemci nas odučili od fudbala!

Podbacilo je još jedno pojačanja A selekcije, Nikola Milenkovića. 

- Mnogo težak poraz, bolan. Čestitke Nemcima. Pobedio je mnogo bolji tim. Nismo bili na blizu igrama u kvalifikacijama. Za to nema opravdanja. Kad smo se skupili, svi smo imali veliku, veliku želju da napravimo nešto veliko za Srbiju. Momcima je mnogo teško, kao i meni. U fudbalu se od prošlosti ne živi. Ostaviće ovo traga na nas. Moramo da gledamo dalje. Analizu treba da ostavimo za posle utakmice. Vruće se glave. Sutra kad se sve bude sleglo, znaćemo gde smo grešili. Nije dobro sada pričati - poručio je Milenković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 4 godine

Motka za sve iz FSS. ODMAH I SAD. Dosta je brukanja i amaterizma.

Miki car

pre 4 godine

Živkovicu sine dobar si momak ali nisi za reprezentaciju. Spor, bez ideje, visak kilograma...ostao nizak i kratak u duelu. A ostali tuga...sem par pojedinaca i golman. Vi igrate fudbal kao da ga NEVOLITE od te rabote nema ništa.

Ja

pre 4 godine

U poslednjih 5godina Zivkovic, Radonjic nisu napredpvali ni u jednom segmentu fudbalske igre, fizicki, mentalno... Nista. Najgora stvar je to sto im niko to ne kaze. Naprave samo dva tri poteza na citavoj utakmici. Uzas. Individualni i kolektivni ucinak nula, a neko vas gura. Uzassss

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija