• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2019

08:14

DANCI NAS DODATNO PONIZILI POSLE ŠAMARA NA TERENU: Trebalo je da POBEDIMO SRBIJU 5:0!

Fudbal

DANCI NAS DODATNO PONIZILI POSLE ŠAMARA NA TERENU: Trebalo je da POBEDIMO SRBIJU 5:0!

Podeli vest

Mlada reprezentacija Srbije doživela je debakl na Evropskom prvenstvu, poražena je u sve tri utakmice sa gol razlikom 1:10

I Danci su održali čas "orlićima", trijumfovali sa  2:0 i malo je nedeostajalo da prođu dalje, ali će biti ispod crte rangiranja drugoplasiranih ekipa. I pored pobede bili su utučeni nakon utakmice, ali kažu da si mogli da pobede sa 5:0. 

- Razočaran sam. Nekog drugog dana, kada bismo bili oštriji, pobedili bismo Srbiju i sa 5:0, ali nismo sada iskoristili šanse. Teško je prihvatiti, hteli smo da upriličimo selektoru lep oproštaj, ova zemlja je to zaslužila, ali nismo uspeli - rekao je Jakom Brun Larsen.

NEVEROVATNA IZJAVA ĐOROVIĆA POSLE FIJASKA: Miran sam, čistog obraza idem!

Pomešane su emocije bile posle utakmice.

- Razočarani smo, nisam ni ja iskoristio šanse na kraju, nismo mogli prosto da dođemo do trećeg gola. Na kraju, možemo samo da budemo ponosni na ono što smo uradili i na grupu ovih igrača - nadovezao se Rasmus Kristensen.

IZVINJAVAMO SE, ŽAO NAM JE! Jović o debaklu: Hteli smo najbolje, mnoge stvari se nisu poklopile!

Podsećanja radi, i Nemci su nakon šamara i što su nam dali šest golova brujali kako se ceo tim zabavljao protiv "orlića".

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija