• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2019

10:12

POLJACI, SRAM VAS BILO! Radović OVO NIJE ZASLUŽIO, prekobrojan posle 13 godina!

Fudbal

POLJACI, SRAM VAS BILO! Radović OVO NIJE ZASLUŽIO, prekobrojan posle 13 godina!

Podeli vest

Miroslav Radović posle 13 godina će napustiti Legiju, a klub iz Varšave trebalo bi da bude sramota kako se oprostio od legende kluba

Klub iz Varšave pravi radikalne rezove, a tužno je da je nekadašnji as Partizana postao prekobrojan, prvi se našao na udaru. 

Sigurno jedan od najboljih stranaca u istoriji kluba odlazi tiho, bez ikakvog zvaničnog oproštaja. Tri dana pre početka priprema saznao je da klub ne računa na njega.

- Oduvek sam maštao da mi odlazak iz Legije bude pred punim stadionom, gde ću izaći pred navijače sa mojom porodicom. Najviše me boli to što nisam dobio priliku da se kao čovek oprostim od navijača. Ovo je moj klub, moj grad. Mnogi sada čekaju da udarim na klub iz ogorčenja, ali ja neću. Žao mi je što se sve ovako završilo, ali zahvalan sam svima na prelepim godinama koje smo proveli zajedno. Ako nisam potreban - nema problema. A, da će me boleti sve ovo - hoće - rekao je Radović za poljske medije.

Boli

Najviše me boli to što nisam dobio priliku da se kao čovek oprostim od navijača. Ovo je moj klub, moj grad. Mnogi sada čekaju da udarim na klub iz ogorčenja, ali ja neću
Miroslav Radović

I pored svega, poručio je klubu da uvek može da računa na njega.

- Ako zatrebam, znaju gde sam.Ja otvaram novu fazu u životu, želeo bih da igram bar još godinu dana. Videćemo, moram da razgovaram sa suprugom i porodicom.

Priznaje da je u Legiju 2006. godine došao da mu bude usputna stanica, a ostao je 13 godina.

Kada sam kao igrač Partizana dobio ponudu Legije, oklevao sam. Nisam ništa znao o klubu, o ligi... Za trenera crno-belih je došao Jirgen Reber, kod kojeg nisam dobijao priliku da igram, a to je najvažnije za mladog igrača, kakav sam tada bio. Na kraju sam odlučio da prihvatim poziv Legije. Plan je bio da dođem da odigram godinu-dve i da odem dalje. Ispalo je da sam 90 odsto moje karijere odigrao u klubu iz Varšave.

Od 2006. do danas samo dve godine Radović nije bio u Legiji. Deo tog perioda proveo je ponovo u Partizanu. 

Uvek sam govorio da ću karijeru završiti ili u Legiji ili u Partizanu. Kada sam otišao iz Olimpije, dobio sam poziv Partizana i rešio sam da se vratim. Međutim, sve se okrenulo posle eliminacije od Zaglebja. Odjednom su stariji igrači, na čelu sa mnom, postali krivci za neuspeh. Napali su nas i navijači, sve sam to osetio na svojoj koži i rešio sam da odem, jer ništa od toga nije imalo smisla. Stigao je poziv predsednika Lesnodorskog i u poslednjem trenutku sam ponovo postao igrač Legije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija