• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2019

22:09

EMOTIVNA PORUKA POSLE DEBAKLA "ORLIĆA"! Srbijo moja, izvini, nisi navikla da nas gledaš ovakve!

Fudbal

EMOTIVNA PORUKA POSLE DEBAKLA "ORLIĆA"! Srbijo moja, izvini, nisi navikla da nas gledaš ovakve!

Podeli vest

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije doživela je debakl na Evropskom prvenstvu, a Milan Gajić rešio je da pošlje poruku celoj naciji

- Šta reći posle svega...SRBIJO moja, izvini zbog svega. Želeli smo ponovo da te obradujemo, ali jednostavno nismo bili pravi, onakvi kakve si navikla da nas vidiš... Volim te zemljo moja - napisao je Gajić na Instagramu.

 

 

NEVEROVATNA IZJAVA ĐOROVIĆA POSLE FIJASKA: Miran sam, čistog obraza idem!

Jasno je da "orliće" baš boli očajno izdanje... Nisu pokazali gotovo ništa, i jedna sjajna generacija je baš uprskala sve što je dobro uradila prethodnih godina.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Srbija je uz vas! Srbija je uz svoju mladu fudbalsku reprezentaciju! Vi ste na tom jednom terenu, a Srbija na previše terena sa mnogo igrača. Ali uspeva da bude uspešna, istrajna i fer. Da drži štit visoko i dostojanstveno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija