• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.06.2019

16:26

JUVE HTEO BISER ZA "SIĆU"! Roma ne da Zaniola, ali fer-plej je guši!

Fudbal

JUVE HTEO BISER ZA "SIĆU"! Roma ne da Zaniola, ali fer-plej je guši!

Podeli vest

Italijanska Roma odbila je 35 miliona evra od Juventusa za transfer mladog veznog fudbalera Nikola Zaniola

Rimljani smatraju da je ponuda šampiona premala za 20-godišnjeg igrača, bez obzira što je prošlog leta došao kao "kusur" iz Intera u transferu Rađe Naingolana, prenosi Gazeta delo Sport.

Odričan odgovor na prvu ponudu iz Rima nije pokolebao Juventus, pa je tako sportski direktor Fabio Paratići spremio novu.

TURCI U EKSTAZI! Kolarov ide u Fenerbahče za 2,8 miliona evra!


Karta na koju igra Juventus je što Roma mora da do 30. juna prihoduje 45 miliona evra zbog pravila finansijskog fer-pleja, a do sada je samo zaradila tri miliona od odlaska Ezekijela Ponsea u moskovski Spartak.

Mladi reprezentativac Italije je oduševio prošle sezone u dresu Rome sa šest golova na 36 utakmica u Seriji A.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17