• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.06.2019

11:43

POSLE 10 GODINA! David Silva igra poslednju sezonu u Sitiju!

Fudbal

POSLE 10 GODINA! David Silva igra poslednju sezonu u Sitiju!

Podeli vest

Novi kapiten fudbalera Mančester sitija David Silva potvrdio je da igra poslednju sezonu u redovima šampiona Engleske

Silva će na leto 2020. godine, po isteku ugovora, napustiti "građane" posle tačno decenije na Etihadu.

- Ovo je poslednji krug, za mene je sasvim dovoljno 10 godina. Idealni period", rekao je Silva i dodao da je klub od njega tražio da potpiše ugovor na dve, ali da je izabrao samo još jednu godinu.

PONOVO U PREMIJER LIGI? Ranijer želi da napravi "novi Lester"!


Španski vezista ističe da nema nameru da posle karijeru nastavi u Kini, ali ni u Las Palmasu ukoliko ostane u Segundi.

- Voleo bih da završim karijeru u Las Palmasu, ali ne bih mogao da igram u drugom rangu. Ko zna šta će biti. Moja žena će da odluči - poručio je 33-godišnji fudbaler.

Silva će ove sezone da bude predvodnik Sitija jer je dosadašnji kapiten Vensan Kompani odlučio da se vrati u Anderleht kao trener-igrač.

Za devet godina na Etihadu, Silva je osvojio četiri Premijer lige, dva FA kupa i četiri Liga kupa, ali je izostao veći uspeh u Ligi šampiona.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija