• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2019

14:09

(VIDEO) UGOVOR KARIJERE ŽIVKA ŽIVKOVIĆA! Preko PAOK do dresa Srbije!

Fudbal

(VIDEO) UGOVOR KARIJERE ŽIVKA ŽIVKOVIĆA! Preko PAOK do dresa Srbije!

Podeli vest

Nekadašnji golman Partizana Živko Živković potpisao je ugovor karijere sa grčkim PAOK-om

Posle tri fantastične sezone u Ksantiju gde je stekao status jednog od najboljih golmana tamošnjeg šampionata, Živković je kao slobodan igrač potpisao trogodišnju saradnju sa šampionom Grčke.

Trener PAOK-a Razvan Lučešku, koji je godinu dana trenirao Živkovića u Ksantiju, a posle dve godine ponovo će sarađivati zajedno.

- Skoro svaki prelazni rok u poslednje dve godine provlačilo se moje ime po medijima, međutim, sad se otvorio prostor, stekli se uslovi. Menadžer Uroš Jakovljević je dobio poziv od sportskog direktora Marija Branka i njemu dugujem ogromnu zahvalnost što je posao sklopljen. Jakovljević i stručnjak sa golmane Viborg Kocejić, zajedno sa mojom porodicom, bili su uz mene u najtežim trenucima karijere, kad sam bio otpisan u Partizanu. Psihički su me podigli, nisu dali da potonem. Ljudine - rekao je Živko Živković.

 

 

Posle tri odlične sezone, srpskom čuveru mreže je istekao ugovor i kao slobodan agent je promenio sredinu.

Došao sam u klub gladan trofeja. PAOK je, konačno, posle 34 godine, dočekao titulu, osvojio je i duplu krunu, ali i dalje želi da osvaja pehare. To je i moja velika želja. Iznad svega, imamo motiv da se plasiramo u Ligu šampiona, da gradu Solunu i frenetičnim navijačima pokažemo kakav smo tim. Stvarno verujem da to možemo.

Nekadašnji golman Partizana nadao se di bi mogao da dobije i poziv u reprezentaciju Srbije.

Potpis za PAOK širi vidike. Zahteva od mene da se potvrdim na višem nivou, branim još bolje. Ako Bog da, verujem da odavde imam veće šanse da dobijem poziv za reprezentativna okupljanja. Zašto da ne? Srbija ima odlične golmane, počev od Dmitrovića, preko Rajkovića, Radunović je zablistao u dresu mlade selekije, tu je i Vasiljević, ali verujem u sebe - puca od optimizma Živko Živković.

Naš golman će imati jaku konkurenciju u vidu Aleksadrosa Pašalakisa, standardnog čuvara mreže ove sezone.

- Tačno je da je branio sjajnu prošlu sezonu, na tome mu skidam kapu, veliko poštovanje, ali... Iza mene je jedinstven učinak u grčkom fudbalu, branio sam tri godine za Ksanti bez ijedne propuštene utakmice, što je rekord ovdašnjeg fudbala, ako se ne računa poslednje kolo minule sezone kad je dogovoreno bilo da sedim na klupi. Imam svoje adute, takmičićemo se, na meni je da radim, da se borim, a teren je jedino merilo kvaliteta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija