• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2019

18:10

ISPALA ZA NEJMARA U BARSELONI! Španci potvrdili da Brazilac hoće da dođe, ali ga oni ne žele!

Fudbal

ISPALA ZA NEJMARA U BARSELONI! Španci potvrdili da Brazilac hoće da dođe, ali ga oni ne žele!

Podeli vest

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar žarko želi da se ponovo vrati u Barselonu. Međutim, trebaće da se i katalonski tim složi sa tim što neće biti baš tako jednostavno

Brazilac hoće, ali ga uprava ne želi. Takav je odgovor stigao iz Barselone koja, bar za sada, ne planira da angažuje Nejmara. Tako nešto potvrdio je i potpredsednik Katalonaca Đordi Kardoner.

REZERVNI GOLMAN OD 35.000.000 EVRA! Barsa ne zna šta će s parama!

- Tačno je da Nejmar želi da se vrati u Barselonu. Ali, Barselona nije razmišljala o tome da dovede Nejmara. To nije bilo predmet diskusije - rekao je Kardoner.

Jasno je da je Barselona povređena načinom na koji je Nejmar otišao.

- Postoji mnogo stvari koje nam se nisu dopale tokom njegovog odlaska. Morate da nastavite dalje. Ljudi pričaju da smo potpisali Nejmara. Nismo potpisali nikoga. Nismo zadržali kontakt sa njim. On i mnogo drugih igrača žele da igraju u Barseloni - dodao je potpredsednik.

Bilo je i ranije povrataka...

- Ne čudi me što Nejmar želi da se vrati. Dešavalo se to i ranije. Neki odu, pa se vrate, bilo je ako sa Seskom, Pikeom... - dodaje Kardoner.

Igrački kvaliteti nisu pod znakom pitanja.

- Nejmar je sjajan igrač, ali morate da razmotrite sve okolnosti koje su okruživale njegov odlazak da biste znali da li će se sva pretpostavljanja ispostaviti kao tačna jednog dana - zaključio je potpredsednik šampiona Španije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija