• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2019

16:58

DE ROSI ODABRAO NOVI KLUB! Legendarni kapiten Rome ostaje u Italiji!

Fudbal

DE ROSI ODABRAO NOVI KLUB! Legendarni kapiten Rome ostaje u Italiji!

Podeli vest

Višegodišnji kapiten Rome Danijele De Rosi karijeru će nastaviti u Fiorentini, prenose italijanski mediji

Nekadašnji reprezentativac Italije se u obilju unosnih godina odlučio da odabere Firencu budući da od nedavno na klupu Viole sedi njegov bivši saigrač iz Rome Vinćenco Montela.

Bitnu ulogu je odigrao i Violin novi direktor Danijele Prade koji je tu funkciju deset godina obavljao u Romi i sa kojim je De Rositada izgradio sjajan odnos.

DE ROSI ZAKUVAO NA "ČIZMI"! Bivši kapiten Rome ostaje u Italiji, sa kojim će klubom prevariti "vučicu"?

De Rosi je pristao na jednogodišnji ugovor s opcijom da saradnja bude produžena na još jednu godinu ako obe strane budu zadovoljne, a u Firenci zaraditi 1.500.000 evra godišnje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija