• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2019

14:27

KONAČNO OBUKAO DRES "ĐAVOLA"! Van Bisaka: Malo fudbalera ima ovu privilegiju!

Fudbal

KONAČNO OBUKAO DRES "ĐAVOLA"! Van Bisaka: Malo fudbalera ima ovu privilegiju!

Podeli vest

Konačno je u Mančester junajted stiglo dugo željeno pojačanje! Aron Van Bisaka je iz Kristal Palasa prešao u redove "crvenih đavola". Mladi fudbaler nije krio oduševljenje, a i menadžer Ole Gunar Solskjer smatra da je dobio veliko pojačanje

- Aron je jedan od najboljih mladih defanzivaca u Premijer ligi. Ima radnu etiku, talenat i mentalitet da igra za Mančester Junajted. Ono je što smo tražili, nadam se da će pomoći ekipi. Mlad je i željan dokazivanja, voljan je da uči što je vrlo važno u njegovim godinama - rekao je menadžer Ole Gunar Solskjer.

Van Bisaka nije krio oduševljenje.

Osećaj je neverovatan. Imam tu čast da kažem za sebe da sam igrač Mančester junajteda. Malo fudbalera ima tu privilegiju. Ne mogu da dočekam da počnem da radim sa timom. Imaću sada kratku pauzu, ali se radujem pripremama - zaključio je mladi defanzivac.

Van Bisaka je u Junajted stigao za 56 miliona evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija