• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2019

18:47

MILANSKI RAT ZA MATIĆA! Gradski rivali u trci za potpis srpskog veziste, Inter sprema trampu!

Fudbal

MILANSKI RAT ZA MATIĆA! Gradski rivali u trci za potpis srpskog veziste, Inter sprema trampu!

Podeli vest

Veliku borbu za dovođenje Nemanje Matića u ovom prelaznom roku vodeći milanski rivali - Inter i Milan koji koriste situaciju u Mančester junajtedu ne bi li doveli 31-godišnjeg srpskog vezistu

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer razmatra da napravi promene na sredini terena za narednu sezonu, a kako stvari stoje to će ići najviše na Matićevu štetu budući da bi mu minutaža bila mnogo manja.

U tom slučaju i Matiću je u interesu da posle dve sezone napusti klub, neko vreme je u prvom planu bila Kina, ali je zamenik kapitena reprezentacije Srbije voljan da ostane u Evropi.

Za njegov potpis najviše su zagrizli Milan i Inter. "Neroazuri" su čak spremni da ponude trampu, voljni da u zamenu za Matića put "Old Traforda" pošalju belgijskog reprezentativca Rađu Najngolana.

Matić je ugovorom vezan za Junajted do narednog leta, a pošto mu klub nije ponudio novi rastanak je izvestan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija