• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2019

10:03

NIJE SVE U NOVCU! Murinjo odbio najveću ponudu u istoriji, razlog za to će vas oduševiti!

Fudbal

NIJE SVE U NOVCU! Murinjo odbio najveću ponudu u istoriji, razlog za to će vas oduševiti!

Podeli vest

Nekada nije sve u novcu... Žoze Murinjo odbio je najveću ponudu u istoriji fudbala i neće postati novi trener Gvanžua

Portugalac već neko vreme nema posao, ali ni ne žuri. Kineski klub je dao strašnu ponudu, priča se da je suma bila oko 40 miliona evra po sezoni, čime bi zajedno sa Mesijem, Portugalac postao najplaćeniji čovek u fudbalu, i daleko najplaćeniji trener u istoriji, ali na kraju nije bilo dogovora.

A NEKADA JE PLJUVAO KINU! Jaja Ture i Zvanično kod Klea!
 

Problem je porodica, Murinjo je jako vezan za njih i nije mogao da se preseli sa ženom i decom u Aziju, a nije želeo da ide sam.

Žoze odmara i čeka pravi posao... Za sada je odbio Benfiku i Njukasl, kao i Seltik i Romu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija