• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2019

20:23

NI ČEMPIONŠIP NIJE ZA BACANJE! Mitrović ostaje u Fulamu do 2024. godine!

Fudbal

NI ČEMPIONŠIP NIJE ZA BACANJE! Mitrović ostaje u Fulamu do 2024. godine!

Podeli vest

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović produžio je ugovor sa Fulamom do 2024. godine i tako odbacio mogućnost da od naredne sezone promeni klub

Nakon eliminacije londonskog kluba iz Premijer lige javili su se zainteresovani klubovi za njegov potpis igrajući na kartu nižeg ranga takmičenja za koji su verovali da nije po ukusu Mitrovića.

OVO SE NE ODBIJA! Fulam ponudio novi ugovor Mitroviću, a evo zbog čega bi trebalo oberučke da ga prihvati

Ipak, Fulam je uzvratio kontramerom, poboljšao je uslove srpskom napadaču i privoleo da ga da ostane bez obzira na unosne ponude iz Kine, Betisa i nekoliko premijerligaških kluba.

Mitrović će tako pokušati da u predstojećoj sezoni ponovi uspeh iz proleća prošle godine kada je sa klubom iz zapadnog Londona izborio plasman u Premijer ligu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija