• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2019

21:48

UZBURKAO STRASTI! Lalatović: Država je pre sedam godina pomagala Partizanu, hteli su da UGASE crveno-bele!

Fudbal

UZBURKAO STRASTI! Lalatović: Država je pre sedam godina pomagala Partizanu, hteli su da UGASE crveno-bele!

Podeli vest

Nenad Lalatović je novi trener Vojvodine, a iskusni stručnjak odgovora je na pitanja navijača crveno-belih

Lalatović je otkrio zašto se vratio u Vojvodinu.

Potpisao sam ugovor na godinu dana i voleo bih da radim u Vojvodini dokle god ne odem u inostranstvo. Naravno, pod uslovom da se ne menja uprava. I prvi put kada sam bio ovde, imao sam istu želju, ali je došlo do promene rukovodstva i smatram da je to bila greška onih koji su to rukovodstvo smenili. Da se to nije desilo, možda do danas ne bih ni odlazio iz Vojvodine - rekao je Lalatović a prenosi "Mondo".

On je odgovorio i na pitanje "zašto država toliko pomaže Crvenoj zvezdi".

- Ne znam da država pomaže Crvenoj zvezdi, ali znam da je ranije mnogo godina pomagala Partizanu.Pre sedam-osam godina, hteli su da unište i Crvenu zvezdu, i Vojvodinu i sve što je crveno-belo, ali nisu uspeli.

ZVEZDA BRZO NAŠLA ZAMENU ZA SAVIĆA! Vraća se junak crveno-belih!

Lalatović je govorio i o politici.

Pošto sam video šta se dešava i da ostajemo bez uprave kluba, samo sam želeo da istaknem da mi je teško da sam vodim Vojvodinu. Želeći da naglasim koliko je teško voditi ovakav klub, spomenuo sam koliko je teško voditi Savez i državu, pa sam istovremeno rekao da oni koji vode Savez i državu to rade dobro, uzimajući u obzir da imaju još veći pritisak i probleme sa kojima se suočavaju. Nije mi bila namera da bilo kome podilazim, iako ću, kad god me neko pita, uvek reći da je moje opredeljenje za Aleksandra Vučića - zaključio je Lalatović.

On je doda da nikada neće biti u stranci.

- Nisam, niti ću ikada biti, ali uvek imam svoje političko opredeljenje. Volim ljude koji su hrabri i veruju u ono što rade, te moje mišljenje niko nikada neće promeniti. Nije me niko nagovarao, niti poznajem lično te ljude, niti mi išta u životu treba od njih. Samo volim da slušam pametne ljude i ne vidim zašto bi meni neko zamerao ukoliko ja za nekog kažem da je dobar. Taj neko meni nikada nije pomogao u životu, niti bih se ikada ponizio toliko da od nekog tražim pomoć - zaključio je Lalatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
smederrevac

pre 4 godine

Ovoga odmah suspendovati zbog lupetanja jer se njegova mrznja prema Partizanu svodi na paranoju.Pa fk cz je miljenica od 1945 g. a on dobro zna sve zakulisane igre iz protekle sezone uperene bas protiv crno -belih.

Miki

pre 4 godine

Bravo Lale, podrzavam i ja Vucica, ali nisam uvek u klubovima koji imaju karakter kratkorocnih drzavnih investicija.Gde god dodju pare da se nemilice trose tu je i Lale, a onda malo pljuvanja po Partizanu i eto lepote.Bravo Lale.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija