• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

11.07.2019

10:58

NIŠLIJE PROTIV FLORE STARTUJU NA EVROPSKOJ SCENI! Radnički već u Talinu želi da završi posao!

Fudbal

NIŠLIJE PROTIV FLORE STARTUJU NA EVROPSKOJ SCENI! Radnički već u Talinu želi da završi posao!

Podeli vest

Vicešampion Srbije želi da na međunarodnoj premijeri ostvari pobedu i tako napravi veliki korak ka 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbaleri Radničkog gostovaće večeras Flori u Talinu (18.00, RTS 2), a novi trener Simo Krunić, kao i letnje pojačanje Dejan Meleg veruju da će se na "Čair" vratiti sa pozitivnim rezultatom.

Šef stručnog štaba Nišlija upozorava da ne sme da bude opuštanja nijednog momenta.

- Čim neko pomene Floru ili Estoniju, u našoj zemlji pomisle kako ćemo mi lako da prođemo. Rival nam je jako dobra ekipa, trenutno su prvi na tabeli u svom prvenstvu i imaju nekoliko ozbiljnih pojedinaca. Mi nismo imali mnogo vremena za uigravanje, veliki broj novih igrača je došao tokom letnje pauze. Neki čak nisu ni prošli pripreme u Sloveniji. Moramo da budemo oprezni, ne smemo da ih potcenimo. Bilo bi odlično da postignemo gol i sačuvamo našu mrežu, jer bi nam to znatno olakšalo posao pred revanš u Nišu - naglasio je Krunić.

Vezista Crvene zvezde Dejan Meleg, koji je u Radnički došao na pozajmicu, tvrdi da je kvalitet na strani Nišlija.

- Prve utakmice su uvek i najteže. Ekipa Flore je u jeku sezone i neće nam biti lako. Individualno smo bolji, ali moramo na terenu sve to da potvrdimo. Najvažnije je da ne primimo nijedan gol. Revanš se igra na našem stadionu i očekujem da ćemo, posle pozitivnog rezultata u Estoniji, na punom "Čairu" proslaviti prolaz dalje - poručio je Meleg.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija