• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.07.2019

17:05

REAL PRAVI FRKU NAPOLIJU! Rodrigez hoće, ali...

Fudbal

REAL PRAVI FRKU NAPOLIJU! Rodrigez hoće, ali...

Podeli vest

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis rekao je da fudbaler Real Madrida Džejms Rodrigez želi da se priključi italijanskom klubu, ali da kraljevski klub za njega mnogo traži novca

Kolumbijac je rekao da želi da se preseli u Napulj, a u pregovorima sa njim je i trener Karlo Anćeloti, sa kojim je sarađivao u Realu i Bajernu.

- Rodrigez ima želju da igra u Napoliju, ali Real mnogo traži - rekao je Laurentis, prenosi Korijere delo sport.

(FOTO) ITALIJANI OSTALI BEZ DAHA! Supruga našeg fudbala pokazala seksi guzu!


Kolumbijski fudbaler se u Madrid vratio posle dvogodišnje pozajmice u minhenskom Bajernu.

Nekadašnji vezista Porta i Monaka u Madridu je proveo tri sezone i osvojio dve titule u Ligi šampiona i trofej u Primeri.

Prošle sezone u dresu bavarskog kluba odigrao je 20 utakmica i postigao sedam golova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija